Nikki Reed ja Ian Somerhalder pakkaavat kämmenlaitteeseen, kun taas L.A.

Näyttää siltä, ​​että nämä kaksi ovat edelleen kuherruskuukauden vaiheessa. Eilen Nikki Reed ja Ian Somerhalder soutuivat ulos Venetsiasta Kaliforniasta, ja he näyttivät enemmän rakastuneiksi kuin koskaan.

Tapahtuma, Reed, 28, loisti tuulta tummansininen shirtdress, jossa oli ristikko edessä ja pitkät hihat. Näyttelijä lisäsi hänen asuessaan ristipäällinen, ylisuuri hattu, tyylikkäät awear sunnies ja mustat nilkkasukat. Valikoima herkkiä koruja valmistui hänen yhtyeensä. Samaan aikaan Somerhalder, 37, näytti komealta laventeliin liinavaatteelta, valkoisilta housuilta, sileältä norsunluusta fedoralta ja mustilta potkuilta.

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun naimisissa oleva pari on poistunut tyyliltään. Koska solmun solmiminen Malibussa, Kaliforniassa viime keväänä, Reed ja Somerhalder on kuvattu tyylikkäässä ulkonäössä, mukaan lukien yhteensopivat mustat asut hyväntekeväisyyskamppailussa viime kuussa ja koordinointi boho-tyylisissä numeroissa LAX-lentokentällä huhtikuussa.

RELATED: Nikki Reed ja Ian Somerhalder yhdistävät hyväntekeväisyystodistuksen Graziela Gemsin kanssa

Tässä on enemmän heidän viileä pari tyyliä tulevaisuudessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 54 = 58

map