Nicole Richie vain näytti meille uuden tavan käyttää pastellin hiuksia

Joten haluat mennä pastelliksi, mutta valkaisut hiuksillesi ja sitten puuvillakakun karkeilla säikeillä kuukausien päähän ei ole jotain, jonka olet valmis liittymään? Ei ongelmaa ollenkaan.

Kiitos Nicole Richien viimeisimmistä hiustenlähteistä, meillä on ratkaisu. Julkkis vain osoitti meille hienoimman uuden tavan mennä pastelliksi, ja se vaatii sitoutumisen lisäksi. Richie koottiin Joicolla ajamaan testiä brändin uusille Color Buttersille (20 dollaria kukin, ulta.com), tilapäiselle hiusvärihoidolle, joka oli tarkoitettu valmiiksi kevennettyihin hiuksiin. Lopputulos? Upeat laventeli-hued kohokohdat lisätään hänen bronde-hiuksiinsa.

“Tapasin Joico ja he halusivat kertoa tästä tuotteesta, koska olen värjää hiuksiani pitkään”, Richie kertoi Tyylissä. “Olen kokeillut paljon värejä, mutta minun on aina ollut pysyvä.”

Kaikki minun laventeli-unelmani tulevat tosi tänään @Joico ���� #colorbutter #sponsored

Nicole Richien (@nicolerichie) jakama viesti

 

Ja kun se tuli alas värin valitsemiseen, Richie käytti tunteitaan ja kokemuksiaan inspiraationa. “Tätä tuotetta ei ollut olemassa, kun värjäisin hiukseni monta kuukautta sitten, joten kun tulin tänne, näen kaikki värit ja päätin mennä laventeliin, koska väri on tunneperäistä ja olin täällä ja minä oli kuin sinä tiedät, mitä, laventeli oli ensimmäinen väri, jota minulla oli, kun aloin värjätä hiuksiani, se on jäähdytys ja rauhoittava, ja tuntui vain, mistä halusin mennä tänään. “

VIDEO: 7 At-Home Drugstore Spa -hoidot

Mikä tekee Color Butters ihanteellinen sitoumus-phobe on, että se on puhtaasti väliaikainen ja slowy häivyttää pois hiukset, kun shampoo. Se on myös vaihtoehto kenelle tahansa, jolla on voimakkaasti vahingoittuneita hiuksia (AKA, joka todennäköisesti pidättelee värinkäsittelyn) vaihtaa hänen ulkoasunsa ilman, että tilanne huononee.

Liittyvät: Suki Waterhouse juuri Debuted hänen eniten Shocking Haircut vielä

“Olen käsitellyt paljon vahinkoja, leikkaani hiuksiani, olen ollut tässä pitkässä matkalle kasvattamassa sitä takaisin ja saamaan sen terveeksi”, kertoi Richie. “Väriin on säädettävyys, joten hiuksesi tulee todella pehmeältä, mikä on päinvastainen kuin pysyvä väri. Mielestäni monet ihmiset haluavat kokeilla väriä, koska väriellä on valta nostaa emotionaalisesti ja Mielestäni kaikkien suurimpana pelossa on, että se on niin suuri sitoutuminen, mutta tämä tulee ulos 10 pesuohjelmassa. Joten sinulla on se hetki, käytä pari söpöä asuja, mene ulos ja sitten olet valmis. “

Värivaihtoehdot ovat kuudessa erilaisessa sävyssä, ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa semi-pysyvän pastellivärien elvyttämiseen.

Sen sijaan, että valitsisit täydellisen purppurahartsin, päästä kuin Richie ja keskitä pigmentti säikeisiin hiuksesi alla tai missä aurinko luonnollisesti osuu siihen korostetulla vaikutuksella.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 39

map