Nicole Richie Onko Taylor Swiftin Doppelgänger tässä “Bad Blood” Video Spoofissa

Vaikka tietyt Taylor Swift -ryhmän alkuperäiset jäsenet saattavat tulla ja menneet, kaikki ovat edelleen kiinnostuneita siitä, kuka pop-tähti tykkää tai mahdollisesti ei pidä.

Siksi ihmiset ovat yli NBC: n Hyviä uutisia otti hilpeä tilaisuus luoda Swiftin “Bad Blood” -musiikkivideo ja lähinnä kuoppaa Nicole Richie vastaan ​​Tina Fey. Joten mitä tulokset näyttävät?

Uusi teaser, Diana St. Tropez (Fey) löytää mehukas otsikko, joka lukee “SHOTS FIRED! Portia Scott Griffith ILMOITTAA SQUAD FEUD MMN BOARDROOM B-: n kanssa “Toinen sekunti Portia (Richie) lähtee toimistoon, jossa on super-samankaltainen musta nahkatakki Swiftin videolle.

Ja vaikka Richien luonne hilpeästi laulaa siitä, että hänellä on naudanlihaa Fey’sin kanssa, meistä on enemmän vaikutusta siihen, että hän on oppinut taidetta kävelemään ja hakkaamaan Swiftia niin hyvin. Hän laulaa: “Sinun on parasta pestä astia, piika, minulla on tarpeeksi vanha, piika, minä olen kuuluisa ja rikas piika.”

Tässä versiossa on tietysti joukkoja, joihin kuuluvat Andrea Martin, Brad Morris, John Michael Higgins, Chris Parnell, Horatio Sanz ja Tracey Wigfield.

Katso teaser yllä ja saat täyden version Hyviä uutisia Torstaina NBC: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 38

map