Nicole Richie ja Joel Madden kääntyvät ylös kun vietät Son Sparrowin 7. syntymäpäivää

Haluamme ehdottomasti, että Nicole Richie ja Joel Madden olivat meidän vanhempamme.

Hieno Hollywoodin duo poika Sparrow juhlii tänään 7. syntymäpäivänään ja hänen äitinsä ja isänsä saavat erittäin juhliin. Richie otti Instagramiin tänään jakamaan videon perheen aamusta yhdessä, emmekä voi lopettaa soittamista toistuvasti. Vuonna LOL-arvoinen leike, Richie ja Madden tanssi 50 Centin osuma 2003 kappale “In Da Club” laulamalla surulliset sanat “Go shawty, se on syntymäpäiväsi. Meillä on “puolue, kuten se on sinun syntymäpäivääsi.” Muotisuunnittelija aika leimasi postin, joka otettiin klo 6.41, ja kirjoitti myös sen tekstissä, jossa lukee “Sparrows bday on LIT”.

Videon taustalla meillä on vilaus Sparrow ja hänen 8-vuotiaan sisarensa Harlow, jotka onnistuvat soittaen yhdessä, kun he täysin jättävät huomiotta heidän suorittamansa vanhempansa. “Näyttää siltä, ​​että nämä lapset tarvitsevat äitiltä ja isältä oppitunteja siitä, miten tehdä syntymäpäivää!! :liekki: :liekki: :liekki: #happybirthdaysparrow, “Richie hilpeästi kirjoitti Snapchat-videon rinnalla.

Näyttää siltä, ​​että nämä lapset tarvitsevat oppitunnin äitiltä ja isältä, miten tehdä syntymäpäivää! ������ # happybirthdaysparrow

Video, jonka @nicolerichie on lähettänyt

RELATED: Nicole Richie näyttää täsmälleen kuin hänen tyttärensä Harlow tässä #TBT Photo

Keskustele yksi mieleenpainuva tilaisuus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map