Nicole Kidmanin ulkoasun lionien ensi-ilta on yksinkertaisesti Angelic

Nicole Kidman oli hämmästynyt uuden elokuvansa ensi-iltansa vuoksi Leijona eilen. 49-vuotiaana näyttelijä, joka soittaa päähenkilön hyväksyttyä äitiä elokuvassa, pukeutui koristeltuun valkoiseen mekoon, kun hän käveli punaista mattoa, näyttäen säteilevältä ja enkeltältä prosessissa.

Leijona ensi-iltana eilen AFI Festissa Los Angelesissa ja sen tähdet juhlivat ennen näyttelyä sekä elokuvan aikana! Kidman valitsi puolivälien valkoisen mekon, jossa oli hopeanlehtikuviota sen eteen. Pukua pidettiin ohut valkoinen hihnat ja urheilullinen off-the-olka mesh tiedot. Kidman yhdistää ihastuttavan numeron hopeisiin sandaaleihin ja useisiin pareihin sopivista hopeakoruista. Hänen olkapäähänsä hiukset oli muotoiltu hienovaraisilla aalloilla, ja hänellä oli punainen huulipuna, joka sai silmänsä silmiin.

RELATED: Nicole Kidman hämmästyttää TIFF: ssä brodeerattuun velvetpukuun

Kidman esitteli elokuvan valetut jäsenet samalla kun Punainen matto-näyttelijä Priyanka Bose tapettiin lattiapituisella laivastonsinisellä mekko, ja Dev Patel karkasi mustan pukun kukkaisen mustavalkoisen paidan päälle. Amerikkalainen elokuvataiteilija jakoi kuvan ryhmästä elokuvan kirjailijan, Saroo Brierlyn kanssa Instagramissa, ja riittää, että he kaikki katsovat hämmästyttävää!

LION-sarjan kirjailija Saroo Brierley �� #AFIFEST #lionmovie #nicolekidman #devpatel #priyankabose

Kuva, jonka on lähettänyt American Film Institute (@americanfilminstitute)

VIDEO: Nicole Kidman on Tyylissä‘s Cover Shoot

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 44 =

map