Nicole Kidman on nuorten näyttelijöiden neuvot Harvey Weinsteinin skandaalin herättämisessä

Nicole Kidman on jo antanut lausunnon applauding niitä, jotka ovat esittäneet syyttää elokuvan johtaja Harvey Weinstein seksuaalisen häirinnän ja hyökkäyksen, mutta nyt hän jakaa viisauden sanoja pyrkiville nuorille näyttelijöille.

Hänen aiemmin julkaistussa lausunnossaan lukee: “Kuten olen jo aiemmin todennut, tuen ja kiitän kaikkia naisia ​​ja näitä naisia, jotka vastustavat väärinkäytöksiä ja vallan väärinkäyttöä – olipa kyse perheväkivallasta tai seksuaalisesta häirinnästä työvoimassa – lukea. “Meidän on poistettava tämä käyttäytyminen.”

Nicole Kidman Harvey Weinstein
Dave Benett / WireImage

Press Associationin mukaan Oscar-voittaja puhui U.K: n puolesta Magic Radio tällä viikolla yhteiskunnan tarpeesta poistaa saalistavat käyttäytymiset työpaikoilla sekä tukea seksuaalisen hyväksikäytön ja pahoinpitelyn uhreja.

“Olen työskennellyt nyt yli kahden vuosikymmenen ajan, kun YK: n naiset poistavat naisiin kohdistuvan väkivallan, tämä on erittäin tärkeää nyt – emme voi sietää tätä käyttäytymistä”, hän kertoi kuulleensa.

VIDEO: George Clooney palvelee Harvey Weinsteinin kuohuva takedown

RELATED: Quentin Tarantino rikkoo Hiljaisuuden pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Harvey Weinsteinin kanssa

Mitä tulee toiveisiin näyttelijöihin, hän korosti, että sinun on ensin asetettava itsesi ja etsittävä itsesi.

“Erityisesti nuorelle tytölle” huolehditaan itsestänne, varmista, että olet suojattu, älä anna kenenkään murtaa henkesi ja olla itsesi “, hän sanoi.” Niin paljon aikaa mallintamme itsemme ja identiteettimme siitä, mitä näemme, ja todella löytää, kuka olet ja mitä haluat sanoa ja mikä on ääni, on yksi vaikeimmista asioista, mutta yksi tärkeimmistä asioista. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 97

map