Nicole Kidman myöntää äitinsä aktivismia hänen menestyksestään liikkuvissa Golden Globe -puheissa

Nicole Kidman aloitti 2018 Golden Globes -pelissä voiton ja viestin naisille.

Nicole Kidman
Paul Drinkwater / NBC

Big Little Lies star otti kotiin palkinnon parhaana näyttelijänä rajoitetussa sarjassa tai tv-elokuvassa, joka oli tehty televisioon hänen osuma-HBO-näyttelyssään ja otti lavalle kiitoksensa lähimmäisille. Kidman, joka oli yksi kymmeniä ja kymmeniä tähtiä mustaksi protesta seksuaalisen häirinnän puolesta, jakaa ensin leppoisen viestin tyttärilleen.

“Tyttäreni on vielä hereillä, niin aurinko, usko, rakastan sinua. Otan tämän kotiin sinulle vauvoille “, kertoi heille lavalla. Hän jatkoi kiittämään häntä Big Little Lies yhteistyökumppaneita Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley ja Zoë Kravitz ja kiittää näyttelyn muita tuottajia ja johtajia menestyksestä. “Puhun viiden meistä, koska emme olisi olemassa tämän näytelmän kanssa, eikä se olisi niin hyvä”, hän sanoi ja viittasi heidän apuunsa.

“Tämä on meidän jakaa. Vau, naisten voima “, hän lisäsi.

Ja kun hänen tähtiensa katseli adoringly, se on viesti äidilleen, joka riittävän kiinni illan ilta.

RELATED: Kaikki Glamorous 2018 Golden Globes saapumiset

“Äiti oli puolustaja naisliikkeestä, kun kasvoin, ja hänen takia seiso täällä. Saavutukseni ovat hänen saavutuksiaan. Siskoni ja minä kiitän teitä, Janelle Kidman, siitä, mitä taistelitte niin kovasti “, hän sanoi ja yhdistää äitinsä tarinan voimakkaisiin huoneeseen, joka tuki Time’s Up -liikettä.

“Pidetään keskustelu elossa ja teemme sen”, hän sanoi.

Lopulta puheessaan hän kiitti miestä, Keith Urbania hänen tuestaan ​​ja kertoi hänelle: “Rakastan sinua niin paljon.”

Kidmanilla on kaksi lasta, Urban, Sunday Rose, 9, Faith Margaret, 7 ja kaksi ex-aviomies Tom Cruise, Isabella Jane, 25 ja Connor, 22.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 23

map