Nicole Kidman ja Naomi Watts ovat #BFFGoals InStylen TIFF Studiossa

On aina hyvä tuntea vanha ystävä – varsinkin kun olet Nicole Kidman ja Naomi Watts.

Näyttelijät ja pitkäaikaiset BFFit, jotka ovat molemmat Toronton kansainvälisessä elokuvajuhlilla tänä viikonloppuna, saivat mahdollisuuden sopeutua nopeasti Tyylissä‘S muotokuva keskustaan. Kuten Kidman oli poseeraa hänen kanssaan Leijona Roedyn Mara ja Dev Patel, Watts katselivat sivulta ja kääntyivät sitten yllätyiksi hänen palistaan ​​heti kun he olivat käärittyjä. ”Nic! Kuinka olet? “Hän nyökkäsi, kun hän antoi Kidmanille valtavan halauksen.

Minuutin tyttöjen puheen jälkeen he istuivat sisään vain kahden heistä. “Voiko joku tarttua puhelimeeni?” Sanoi Watts, joka halusi kaapata itsensä hetkellisen hetken, kun he kävivät ja puhuivat matkallaan.

RELATED: 10 elokuvaa Olemme innoissamme nähdä 2016 Toronto International Film Festival

Watts joutui myös viettämään laadukasta aikaa yhteistyökumppaninsa Liev Schreiberin kanssa, kun he edistävät tulevaa julkaisua, Bleeder. Elokuvassa hän pelaa vaimo Schreiberin hahmolle, nyrkkeilijä Chuck Wepner.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 44

map