Nicky Hilton soi lomakauden kanssa parhaat lahja.

Ihmiset vahvisti, että Nicky Hilton Rothschild ja hänen miehensä James toivottivat toisen lapsensa, tyttären, keskiviikkona, ja hänen ainutlaatuisen nimensä on makea alkuperä.

Hilton-Rothschildin perhe nimesi uuden vauvan Teddy Marilyn Rothschildin Nickyn ja sisarensa Paris Hiltonin isoäidin Marilyn June Hawley.

“Joulu tuli aikaisin!” Nicky kirjoitti tweetissä perjantaina ilmoittaessaan uutiset. “Joulukuun 20. päivä James ja minä toivottivat tyttöystävän, Teddy Rothschildin, maailmaan. Hyvää siunausta tällä lomakaudella.” 

Vauva Teddy Marilyn liittyi isoon suvun Lily-Grace Victoria, joka syntyi heinäkuussa 2016, perheessä. Nicky on jo innolla heidän sisaruksessaan. Vaikka hän sanoi, ettei hänellä ollut mieluummin toisen lapsensa sukupuolta Ihmiset marraskuussa hän mainitsi kuinka paljon hän rakasti kasvaa Pariisin kanssa.

Sprinkles aamiainen! ��

Jälkeen, jonka Nicky Rothschild (@nickyhilton) jakaa

“Rakastin sisareni”, hän sanoi.

RELATED: Raskaana Nicky Hilton pukeutuu upeimpiin Pink Duster -takkiin N.Y.C: ssä.

Hiltonin teehuonejuomalaisessa suihkussa marraskuussa oli sininen ja vaaleanpunainen kakku täytti pöydät, sillä perhe ei tiennyt, olisiko Teddy poika tai tyttö, kunnes hän syntyi. Hilton päätti pitää sen onnellisen yllätyksenä.

������

Jälkeen, jonka Nicky Rothschild (@nickyhilton) jakaa

Onnittelut uuden neljän perheen kanssa!