Nicki Minaj käynnistää Pinkprint-hajuvesi, joka on innostunut hänen Hit-albumistaan

Ottaen huomioon, kuinka kauan meillä on ollut Pinkprint toistuvasti, odottavat jo sen, että sen tuoksu vastine on yhtä suuri osuma. Hänen suorituksensa jälkeen Hyvää huomenta Amerikka tänään, Nicki Minaj ilmoitti, että hän aloittaa seitsemännen tuoksunsa kunniaksi uusimmalle levylleen. Hedelmämehujen, kuten nektariinin, passionfruit ja vaaleanpunaisen greipin sekoittaminen kukkavihjeisiin ja puupohjaan, Minaj lupasi Instagramissa, että Pinkprint on hänen parhaan tuoksunsa kaukana, ja onneksi meidän ei tarvitse odottaa kauemmin poimia pulloa, koska se alkaa pelkästään päivinä Kohlin etuvartioissa valtakunnallisesti.

RELATED: Nicki Minaj ja Beyonce pudota heidän “tunne itsensä” video

“Viimeisin albumini vie sinut todella matkallani henkilökohtaiseen ja emotionaaliseen kehitykseen viimeisten kahden vuoden aikana, ja tämä uusi tuoksu on aivan sama asia”, tähti sanoo. “Pinkprint-tuoksu kanavoi musiikin raakaenergiaa luomaan tuoksua, joka on odottamaton, seksikäs, hienostunut, hypnoottinen ja niin monta muuta.” Kuulostaa, että hajuvesi on yhtä monta lahjakasta kuin itse tähti! Aivan kuten hänen kuusi edellistä tuoksua, Pinkprint sijoitetaan mini-Minaj-muotoiseen pulloon, tällä kertaa koristeltu pastellin vaaleanpunaisella ja valkoisella värimallilla. Nosta pullo 40 dollaria alkaen ensi kuussa Kohlin paikoissa ja verkossa osoitteessa kohls.com.

KUVAT: 12 uutta kesäuutetta Spritzille nyt

Related Video: Miksi tämä Tyylissä Toimittaja on pakattu Cire Trudon -tuoksuihin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map