Nick Jonasin perhe oli leikkisä reaktio hänen Golden Globe nimityksensä

Nick Jonasilla ei ole paljon seisokkeja, mutta kun vapaapäivät kiertävät, hänen kiireisen aikataulunsa ei pidä häntä kiusaamasta myymälöitä kuten meitäkin. 25-vuotias tähti, joka oli juuri ehdolla Golden Globe -elokuvasta hänen elokuvastaan ​​”Home” Ferdinand– tarvitsee kaiken sen varmistaakseen, että hän saa aikaan oikeat lahjat rakkailleen, vaikka hän myöntää, että hänen ajoituksensa alkuvaiheessa on vähän, hyvin, viivästynyt.

“Jostain syystä loma-ostostrategiani on odottaa vasta viimeiseen sekuntiin ja tehdä se kaikki kahden tai kolmen päivän kuluessa”, Jonas kertoi Tyylissä eilen ennen yllätysmikokonsertin suorittamista Chase Pay Villagessa New Yorkissa. “Ja se on todella tyhmä, koska tiedämme joulupäivän – se ei muutu. Se on joka päivä joka vuosi, mutta joka vuosi olen järkyttynyt siitä, että se saapuu, kun se tapahtuu. Joten ajattelen, että tänä vuonna minun perheeni suunnitelma on kohdistaa siihen, mitä he tarvitsevat – jotain olennaista – ja sitten löytää myös jotain, jonka mielestäni heistä tuntuu hyvältä. “

lovi Jonas Interview - 2
Kohteliaisuus

Jonicin lomakauppaluettelon trickiest nimet? Hänen sisarensa: Alena, 3 ja Valentina, 1. “On vaikeaa, koska vanhempi veljentytärni, Alena, hän pitää jotain kerran, että olen siellä, ja sitten pari viikkoa kuluu ja hän on siinä iässä, jossa hän pitää jotain uutta joka viikko “, kertoi Jonas, joka liittyi Chase Payiin kannustaakseen fanejaan käyttämään mobiili lompakoita ostoksillaan tällä kaudella. “Ja sitten vanha asia on vanha uutinen, joten emme voi saada sitä.” Jonas on alkanut ajatella strategisesti, että hänen lahjansa Alenalle ei laske. “Minun täytyy ajatella eteenpäin”, hän sanoi. “Millainen seuraava suuntaus hänellä on? Ja sitten levitä se ja peitä minun perusta. “

Ylpeä setä on varmasti päättänyt löytää täydellisiä lahjoja hänen nartuilleen, mutta hän ei yritä heittää niitä liikaa. “Luulen, että olen järkevä,” hän sanoi. “En petä heitä. Yritän olla todella tarkka siitä, mitä he saavat, ja toivottavasti se on jotain, joka kestää niitä kauan. “Toistaiseksi hänen toimintatapansa toimii. “Sain veljestäni kirjan – se oli oikeastaan ​​sisarensa syntymäpäivällä, mutta sinun täytyy saada molemmat lahjoja tai he tulevat olemaan poissa – joten sain hänelle kirjan, jonka hänellä on hänelle elämään. Se on hieno popup-kirja, ja toivottavasti hän ajattelee minua koko ajan. “

lovi Jonas Interview - 3
Kohteliaisuus

Selaa alas koko chat-keskusteluun Jonasin kanssa, jossa hän ruokkii suosikki lomaperinteissään, hänen turtleneckin pakkomielteensä, lyödessään kuntosalia Kevin Hartin kanssa ja lisää.

VIDEO: Täydellinen lahjaideoita jokaiselle ihmiselle elämässäsi

Mikä on suosikki lomasi perinne?
Se tapasi puun. Isäni kestää hyvin pitkään ja selittää jokainen koriste. Vanhemmillani oli ornamentikokoelma, joka palasi periaatteessa kun he tapasivat. Joten siinä vaiheessa se oli 15 vuotta avioliittoa, ja tässä vaiheessa se olisi 30-jotain vuotta sen läpi. Niin onneksi emme enää tee sitä perheenä, mutta aika oli. Nyt perinne on vain syödä paljon hienoja evästeitä. Äitini tekee näistä kurpitsan suklaapaketeista, jotka räjäyttävät mielesi. Hän laittaa sinne myös vähän kaurajauhoa. Se on mahtava.

Kun kasvoit, kuka oli ensimmäinen, joka herätti joulua aamulla?
Pikkuveli, Frankie. Olen 8 vuotta vanhempi kuin hän, joten olin hieman vanhempi siinä vaiheessa. Ennen sitä kuvittelisin, että olin ensimmäinen – se on aina aina nuorin. Mutta en myöskään uskonut Joulupukille, koska vanhempani halusivat tietääkseni, että he käyttivät rahaa lahjoihin. Joten oli melko selvää, että ne olivat heitä. Jos olisin sanonut “Uskon Joulupukkiin”, he olisivat pitäneet illuusion elossa. Mutta sitten, tarkoitukseni, haluamani asia olisi pudonnut äitini vaatekappaleesta, ja hän olisi ollut kuin “Voi, en tiedä miten se tuli siellä”.

Kutsu vain minua vanha Saint Nick �� ��

Jon Jonasin (@nickjonas) jakama viesti

Onko yksi lomakappale, joka ei koskaan vanhene sinulle?
Bing Crosby, valkoinen joulu. Koko albumin, voisin kuunnella sitä toistuvasti. Ja sitten “Sininen joulu”. Pidän myös surullisista joululaulusta – se on paljon, kuten positiivisia kappaleita, mutta olen super kappaleita, jotka tekevät sinusta itkeä. Se on kuitenkin hyvä. Koska joulu on niin iloinen suurimmaksi osaksi, mutta kun sinulla on tunteita, se vain tekee niistä paljon parempia. Kuten “joulukengät”, erinomainen esimerkki. Mahtava kappale. Erittäin emotionaalinen. Se on hyvä asia.

Olet äskettäin julkaissut omat joululahjasi Shania Twainin kanssa, ja olet kertonut meille ennen, että olet hänen valtava fani. Muistatko ensimmäisen kerran, kun olet koskaan tavannut hänet?
Muistan ensimmäisen kerran, kun tapasin hänet. Menin hänen Vegas-näyttelyyn tyttöystävänsä kanssa tuolloin ja laulasin sydämeni. Ja viimeinen laulu setelissään oli “Man! I Feel Like A Woman”. Se on vain niin hieno laulu, lauloin sen ja tapasin hänet heti sen jälkeen, enkä ole koskaan tuntenut niin hyvältä elämässäni. Hän on fantastinen ihminen, ja sitten meillä on nyt mahdollisuus työskennellä yhdessä kahdesti ja uskon vain olevansa hämmästyttävää.

Tänään oli yksi kirjoista … Kuudelta aamupäivästä herätä puhelut selville olen nimitetty @goldenglobes hullu LA #Jumanji ensi-ilta! Mikään ei ole parempaa kuin jakaa jotain, jota olet työskennellyt perheen kanssa. Kiitos kaikille hienosta päivästä. @joejonas

Jon Jonasin (@nickjonas) jakama viesti

Toinen kappaleesi, “Koti,” elokuvasta Ferdinand, oli vain nimetty Golden Globe. Olet sanonut, että kirjoitit sen perheestäsi. Kuka Jonas famista halusi onnitella sinua ensin?
Isäni kutsui minut, kun olin kuollut unessa kertomaan minulle, mutta minä kirjaimellisesti olin ulos. Joten soitin hänelle heti takaisin, laitan hänet FaceTimeen äitini kanssa ja se oli hieno hetki. Olin vielä eräänlainen puoli nukkunut tuolloin, mutta soitin hänelle kolme tai neljä kertaa koko päivän ajan vain käsittelemään sitä. Se on ollut viikko. Se on todella erikoinen asia, ja olen edelleen shokissa ja eräänlainen räjähdys. Olen vain yrittänyt kertoa itselleni, että on okei ottaa aikaa ajattelemaan sitä. Sen jälkeen soitin koko perheeni ja he ovat olleet hämmästyttäviä – niin onnellisia ja innostuneita minulle, ja se on ollut hienoa.

Olet kuluttanut monia hienoja turtlenecks aiemmin. Mitä rakastat todella upeasta turtleneckistä?
Rakastan, että turtleneck voi mennä etelään. Rakastan sitä riskiä. Mielestäni ajatus rohkeiden valintojen tekemisestä on hyvä. Tällaisten rohkeiden riskien ottaminen on hyvää. Muodin kanssa se on aina sellainen, aivan klassinen elementti, joka tekee siitä itsellesi jotain. Ja siitä hetkestä lähtien, kun tulin miesksi, tuntui vain turtlenecks ja minulla oli ymmärrys, missä pidän turtleneck-se ei käytä minua. Jos kohtaan sellaisen, joka tekee oman asian ja yrittää ottaa haltuunsa kasvoni tai niskaani tai leikata niskaani puolessa, niin se ei tapahdu.

Tk
Gregg DeGuire / WireImage

Onko sinulla vinkkejä kaverit, jotka haluavat vetää pois turtleneck näyttää?
Joo. Sinun täytyy löytää turtleneck. Etsi kokoasi. Kaulusi, kaulan pituus, on iso asia. Jotkut kaverit saattavat pitää pilkata niskaa, pilkata kilpikonnaista Daniel Craig vetää pois pilkata kilpikonnan ja todellisen. Mutta esimerkiksi Dwayne Johnson, minun valtamestani Jumanji, käytti toista yötä. Iso kaveri. Hän löysi kuitenkin turtleneckin. Se toimi.

Epic-iltana Pariisissa Jumanjin ensi-iltana pojilleni @therock @ kevinhart4real valokuvan luotto: @ kevinkwan327

Jon Jonasin (@nickjonas) jakama viesti

Kun kuvaat Jumanji: Tervetuloa viidakkoon, oletko koskaan syönyt kuntosalilla Rockin kanssa itse?
Ei toiminut yhdessä, ei. Hän tekee oman asian ja on hyvin salainen, koko operaatio. Paitsi kun hän viittaa siihen sosiaalisessa mediassa 25 miljardin seuraajansa kohdalla. Olen työskennellyt Kevin Hartin kanssa pari kertaa. Hänen kouluttajansa on todella voimakasta ja huutaa häntä koko ajan, enkä nauttinut siitä. Haluan olla enemmän meditaatiokokemusta, sellainen, kun työskentelen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 15 =

map