Nick Jonas kääntyi Sundance-elokuvajuhlilla Legit Tween Madhouseen

Vaikka Superstorm Jonas räjäytti itärannikon viikonloppuna, toinen Jonas-myrsky söi Park Cityssä, Utahissa. Itse asiassa Nick Jonas saapui kaupunkiin Sundance-elokuvajuhlilla edistääkseen hänen voimakasta veljeystään hemmottelua draamaa, vuohi, joka ensi-iltana perjantai-iltana Library Center Teatterissa. Ja se oli kaksinkertainen Jonas: hänen vanhempi veljensä Joe liittyi Nickin juhlimaan pikkuveljensä roolia väkivaltaisessa, fratty indie.

Melkein välittömästi, missä tahansa Jonas Brothers meni, joukko nuoria tyttöjä seurasi, vetävät itseliimautuvat ja iPhones, valmiina snap olisi mahdollisuus tarjota itseään. Se tuli niin yleistyneeksi, että perjantaina ja lauantaina pelattiin “Missä ovat Jonas Brothers Now?”

Melkein aika #goat -näyttelyssä # sundance2016

Valokuva, jonka @nickjonas on lähettänyt

Liittyvät: Kristen Stewart Astiat Hänen Buzzed noin rooli vuonna Tietyt naiset Sundanceissa

Virtaus alkoi perjantai-iltana ensi-iltansa, jossa hän saapui harmaan harmaan turkkiin. Me havaitsimme tytöt, jotka seisovat riviin yli tunnin ajan vain pääsemään lipun odotustilaan, ja kuulimme kuultavissa hämmästyneenä kerran, kun Nick näki paikalle istuimen taaksepäin loput valokuvistaan. Emme ole varma, tietävätkö he, mistä he olivat. Elokuva perustuu Brad Landin muistokirja samasta nimestä, herättää kysymyksiä siitä, millainen maskuliinisuus todella merkitsee kahden veljen tarinan kautta: Brad (jota nousee tähti Ben Schnetzer) ja hänen vanhempansa Brett (Nick Jonas).

Se alkaa lukion jälkeisellä Bradilla, jota raa’asti hyökkää kaksi kääpiöä, kun hän lähti Brettin frat-talosta, joka jättää Bradin rikkoutuneen ja itsemurhan. Useita kuukausia myöhemmin, kun Brad on college-upseeri, Brett painostaa häntä lupaamaan samaa frat. Ajattelemalla hän löytää voimaa veljeskunnassa, Brad löytää sen sijaan ryhmänpilkkujen ja susi-paketin mentaliteettitulokset, jotka näkyvät joidenkin julmien kuolemantekijöiden läpi, joita näet koskaan näytöllä. Myöhemmin Brett, joka tajuaa, että raakuus on päättynyt.

vuohi
Ethan Palmer

Ajoittain, kaveri-on-kaveri väkivalta oli liian vaikea katsella. Mutta hänen faniensa ei ollut väliä. Ensi-iltansa jälkeen, kun ohjaaja Andrew Neel esitteli valan, melkein jokainen puhelin nousi napsauttamalla Jonasin kuvaa. Neel joutui tuottamaan yleisöä tekemään kysymyksen postilaatikon Q & A: n aikana sen sijaan, että otettaisiin kuvia.

RELATED: Nick Jonas ja Demi Lovato suorittavat Victoria’s Secretin vuoden 2016 uintiyksikössä

Lauantaina Storm Jonas kaksinkertaistui. Ensin, Nick teki haastatteluja lehdistön kanssa koko päivän elokuvan edistämiseksi, mukaan lukien meidät Acura Loungeen, jossa hän käytti erittäin vakavaa sävyä keskustellessaan siitä, miten hän haluaa osallistua keskusteluun maskuliinisuuden uudelleen määrittelemisestä. Hän näytti myös tyylikkäältä alla Lamarque-takki. 

“Tämä asia on jotain, josta tuli tietoisempi elokuvan tekemisessä”, hän sanoi. “Minulla ei ollut college-kokemusta. Oma altistuminen veljeskunnalle heittämiselle ja veljellisyydelle olisi tullut veljilleni ja kokemuksestani. Se tuli myös tv-ohjelmasta Kuningaskunta että olen tekemässä MMA: n [mixed martial arts] kuntosalilla, jossa siellä on hyttysjärjestys ja kilpaillut luonto, joka luultavasti johtuu epävarmuudesta. “(Kausi yksi ja kaksi Kuningaskunta ovat saatavilla suoraan Directv.com-palveluun.)

“Tein tämän, olin valmis menemään tähän matkaan ja olemaan yhtä paljon kuin oppilas viestissä ja kysymyksissä, joita me pyydämme yhtä paljon kuin alus kertoa tarina ja tehdä kysymyksistä tiedossa”, Jonas sanoi. “Tarinan kertominen on erittäin tärkeää. Toivon, että keskustelu jatkuu, ja jokainen faneillani, jotka menevät katsomaan sitä, jättävät kyselemään paljon kysymyksiä ja erilaista maailmankatsomusta. “

Veljeskunta tunsi myös hänen luonteensa. “Näen paljon veljeni Joe, Brett, ja toisinaan Brettin ottaminen on Joe-heijastusta”, hän sanoi. “Veljeni pakotti minut tekemään hyvää ja sitten vetämään sen takaisin. Innostuksen ja jännityksen hetkiä, jotka kääntyivät nopeasti anteeksi, olivat minulle melkein todellisia. “

lovi Jonas - Joe Jonas - Sundance
Neilson Barnard / Getty Images

Vaikka elokuvakysymys herätti keskusteluamme syvästi vakavaksi, vain muutaman metrin päähän, se oli niin iloinen kuin voisi olla, kun tytöt kokoontuivat ennakkoon oven ulkopuolella toivoen, että tähti nähtiin. Kun hän lopulta tuli ulos, squeals olivat lävistyksiä.

RELATED: 9 Times Nick Jonas otti yksinään uransa seuraavalle tasolle

lovi Jonas - Sundance - Embed 1
Joe Scarnici / Getty Images

Hänen fanit seurasivat häntä aina, kun hän kävi sinä päivänä ylös ja alas pääkadulle, joka vierailee lähes jokaisessa media-salissa, hänen ulkopuolella vuohi laulaillen illalla ja lopulta Taoon myöhään illalla, jossa hän ja Joe parted the night away ystävänsä Sophia Bushin kanssa.

Hyvää kertaa viime yönä ystäväni @sophiabush #goat ja @craigsla juhla # sundance2016

Valokuva, jonka @nickjonas on lähettänyt

Mutta yhtä nopea kuin kaksi Jonas Brothersin hallitsi Sundance-keskustelua – sekä elokuvasta että vain joistakin Generation Z: n halutuimmista sukupuolisymboleista – oli pian ohi. Kuten kaikki myrskyt, he muuttoivat, jättäen jälkeensä paljon rauhallisempaa, hiljaisempaa kaupunkia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map