New Jersey Teen Wows Internet hänen käsintehty Prom Dress

New Jersey teini Kyemah McEntyre voitti prom-kuningatar koulussa, ja nyt hän on ansainnut kunnian parhaiten pukeutuneen prom-osanottajan, Internetin kohteliaisuudesta. Kuitenkin hänen huivi (edelläei kukaan, jonka tiedät –McEntyre itse suunnitellut. Suunnittelijana Parsons School of Designia suunnittelevana suunnittelijana tänä syksynä hän päätti paikallisen tavaratalonsa eschew-leningistä oman luomistaan. Lopputulos? No, kuten näet, se on aika mahtava. 

McEntyre otti hänelle Instagramin lähettää kuvia hänen mekko ja selittää hänen inspiraatiota. “Olen pyrkivä taiteilija, joka on hyvin intohimoinen taiteen ja maailman välisestä yhteydestä “, hän kirjoitti Instagram-lehteen.Altistuminen kaikenlaisille ihmisille ja kulttuureille on taideteokseni muusikko. Älä anna kenenkään määrittää sinua. Kauniita asioita tapahtuu, kun ylpeität itseäsi. “Inspiroiva ja kaunis, tapa lähteä! 

Selaa alaspäin nähdäksesi lisää laukausta upeasta pukeutumisesta. 

KUVAT: Kaikkein eniten ikoni-prom hameet

Olen Kyemah McEntyre, olen 18-vuotias ja olen epäilemättä afrikkalainen Descent. Taiteilijana minulla on täysin erilainen näkökulma verrattuna useimpiin yksilöihin. Olen erittäin analyyttinen ja tarkkaavainen. Koko maailmassa meillä on ihmisiä, jotka eivät huomaa toistensa olemusta ja ihmiskuntaa. Me Stunt meidän kollektiivisen hengellisen kasvun antamalla oletukset ja stereotypiat pilata mielemme ja siten fyysinen todellisuutemme. Annamme näiden negatiivisten ideoiden saavan parhaan meistä, ja puolestaan ​​eristäytymismaailmasta ilmenee tunneomme ja toiveemme olla myötätuntoa toistensa kanssa. Tämä johtaa maailmaan, jossa ihmiset elävät omassa tilassaan, eristyksissä toisistaan ​​ja erotettuina muualta maailmasta. Jotkut meidät joutuvat loukkuun omiin ennakkoluulottomiin tapoihimme. Emme huomaa, miten tietynlaisen henkilön idea muuttaa elämäntapamme. Luovuudellisimmat ihmiset ovat niitä, jotka poistuvat mukavuusvyöhykkeestään ja hyödyntävät ympäröivää maailmaa. Taiteeni taiteeni avulla voimme kokea monipuolisuuden edut. Altistuminen kaikenlaisille ihmisille ja kulttuureille on taideteokseni muusikko. Olen pyrkivä taiteilija, joka on hyvin intohimoinen taiteen ja maailman välisestä yhteydestä. Uskon, että jotta yhteiskunta voisi saada laajemman horisontin, meidän on oltava valmiit tunnustamaan muut ihmiset eroista, uskomuksista, moraalista ja arvoista. Haluan tässä hetkessä sanoa, että sinun on ymmärrettävä, kuka sinä olet, koska jos jätät tämän avaruuden, jätät henkilöllisyytesi yhteiskunnan käsissä. Älä anna kenenkään määrittää sinua. Kauniita asioita tapahtuu, kun ylpeität itseäsi. #blackgirlsrock #kyebreaktheinternet

Kuva Lähettäjä Kyemah McEntyre (@mindofkye) on

Lähikuvat #nofilter #blackgirlsrock #kyebreaktheinternet # prom2k15 #promqueen

Kuva Lähettäjä Kyemah McEntyre (@mindofkye) on

En ole kiitollinen siitä, mikä maaginen yö. # prom2k15 #kyebreaktheinternet #blackgirlsrock #nofilter #promqueen ✊����

Kuva Lähettäjä Kyemah McEntyre (@mindofkye) on

#kyebreaktheinternet #fashion #design #Jersey #eastorange #inspiration #blackgirlsrock #queendom

Kuva Lähettäjä Kyemah McEntyre (@mindofkye) on

KUVAT: 15 julkkis-innoittamia tapoja kuluttaa hiustesi promille

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 2

map