Neville Longbottom on Shirtless uudessa tv-näytöksessä, ja hänen Abs on riddikulus

Neville Longbottom, joka on näyttelijä Matthew Lewis, oli kiistatta kaikkien suurimman hehkutuksen Harry Potter tähtiä, jotka muuttuvat nuoresta nuoresta velhosta miekkakäyttöiseksi käärme-tappajaksi viimeisessä elokuvassa. Mutta jos luulit, että seitsemäsvuotias Neville oli kuuma, sinun on parasta valmistautua 28-vuotiaaseen tosielämään Matthew Lewis ja hänen rock-kova abs.

Näyttelijä tähdet uudessa brittiläisessä tv-ohjelmassa, tyttöystäviä, kuten Tom, johtava hahmon hankala poika, ja Lewisin mukaan hän on “tuoretta vankilasta”. Hän esiintyy kuumana perävaunun kuumana (internetissä) ja Internet alkoi hirvittää. Tarkoitan, että yhdellä silmäyksellä näillä määritetyillä penkillä on vaikea nähdä, miksi.

Hänen paidaton hetki ei ole ainoa syy herättää Lewisin uutta näyttelyä: hän yhdistää entisen Harry Potter co-star sarjassa. Hänen hahmonsa äiti, Gail, pelataan kukaan muu kuin Zoë Wanamaker, joka oli Madam Hooch sisään Harry Potter ja Velhon Kivi.

Keskustele täyden ympyrän hetki.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − = 64

map