Nero! Tämä iPhone-kotelossa on sisäänrakennettu makeuppaletti

Tiedämme taistelun yrittää asentaa kaikki olennaiset osaksi pieni kytkin aivan liian hyvin, mutta nyt sinun ei tarvitse koskaan valita meikki ja matkapuhelin koskaan uudelleen. Liikkumalla olemme odottaneet vuosia, Too Faced on luonut iPhone 5: n tapauksen, joka tuplautuu meikkipalettina! Brändin Jingle All the Way -puhelimen kansi on osa lomayhteistyötä julkkis sisustussuunnittelija Mary McDonald’n kanssa, ja siinä on irrotettava pannu 11 monipuolisesta varjosta, tawny-bronzerista ja karkkipunaisesta punastumisesta. Touch-up-rutiini on muuttunut ikuisesti paremmin, ja pidämme huolta siitä, ettemme pudota laitteitamme – emme halua vaarantaa trendikkäitä sävyjä. Nosta Too Facedin Jingle All the Way -asiakirja 25 dollaria kohden toofaced.com!

Katso lisää teknisiä tapauksia, joita me rakastamme.

ENEMMÄN: • Sopisitko kynsi puhelinkotelosi kanssa • Katso CoverGirl’s Nälkäpeli Makeup Line! • Kiitotien inspiroima iPhone-kannet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 25

map