Kuten todistetaan aallon pastelli hiusvärit, Hollywood on ajatellut vaaleanpunainen. Vaikka nerokas vaikutus näyttää hyvältä tähtien, kuten Kim Kardashian, Nicole Richie ja Hailey Baldwin, joilla on vaaleanpunaiset hiukset ei aina ole matka näkyy ruusu sävytetty lasit, jos olet tekijä ylläpito ja vahinko, että prosessi voi tehdä oman säikeitä . Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi katsoa testiautolla. Ennen kuin ryhdyt tekemään uraa, esittelemme neljä keskeistä asiaa, jotka sinun on harkittava.

RELATED: Rita Ora ja Miley Cyrus esittely Rainbow Hair

Luonnollinen hiusväri

Vaaleanpunaiset hiukset ovat hieman monimutkaisempia kuin murskaavan paniikin purkaminen päähän, jos et ole alkanut kevyellä pohjalla. Ne, joilla on vaaleita säikeitä, voivat todennäköisesti vaikuttaa kotona, mutta luonnollisille brunetteille prosessi on paljon voimakkaampi ja vaatii ammattitaitoista apua. Jos aloitat tummasta pohjasta, löydät erikoistuneen värillisen salonin, koska hiustesi luonnollinen pigmentti on valkaistettava ja irrotettava ennen vaaleanpunaisen väriaineen käyttöä. Erityisesti luovan värin painottavat salonit kykenevät nostamaan luonnollisen sävyn oikein minimaalisilla vaurioilla.

Your Undertones

Instagramissa näkyvä lämmin flamingosävy voi olla vähemmän imarteleva IRL, jos sinulla on viileämpi ihonväri. Aivan kuten määrität luonnollisen näköisen hiusvärin, joka perustuu viileisiin tai lämpimiin osiin, vaaleanpunaisen sävyn poimimisen tulisi olla samaa muotoa. Ne, joilla on lämmin ihonväri, valittavat lämpimiä pinkejä, joissa on oranssinvärisiä tai keltaisia ​​vihjeitä, kun taas viileä iho on ihastunut yhtä viileässä fuksia ja magenta-sävyissä, joissa on violetti tai sininen pohja.

RELATED: Onko sinun Hair Need Break? Kuinka kauan sinun pitäisi odottaa värimuutoksen tekemisen jälkeen

Jatkuvuus

Crayolan sävyt pyrkivät häivyttämään nopeammin kuin luonnolliset ulkonevat osat. Jotta vaaleanpunaiset hiukset pysyvät tuoreina, sinun on poistettava kaikki sellaiset hoitoaineet tai shampoot, jotka sisältävät sulfaatteja rutiineista, koska ne voivat poistaa värin. Salonkierrosten välillä, jotka varmasti tulevat useammin, jos haluat sitoutua trendiin, niin tyhjennä aikataulusi – käytä värin keräilyn hoitoa joka toinen kerta kun suihkua. Rakastamme dpHUE GLOSS + Burnt Copper ($ 30; dermstore.com).  

VIDEO: Hiusten värjäämisen kustannukset 

Työympäristösi

Luova ympäristö tekee rohkeasta koruvalikoimasta tavallista, mutta jos toimistosi on enemmän yrityksiä, kannattaa harkita hienovaraisempaa vaikutusta estääkseen HR: n asettamat pukeutumiskoodit. Napitussa työympäristössä pehmeä ruusu kultainen ombré tai jopa väliaikainen raita, vaaleanpunainen, sopivasti sijoitettu ylimmässä solmussa saattaa vain lentää.