Neil Patrick Harris ja hänen perheensä voittavat Halloween epic Star Wars pukuja

Force oli varmasti Neil Patrick Harrisin ja hänen perheensä kanssa Halloweenissa. Viikonloppuna näyttelijä pääsi lomailuun miehensä David Burtkan ja heidän ihastuttavien kaksostensa kanssa, Harper ja Gideon sekä heidän Tähtien sota-teemalla varustetut puvut olivat vain vähän vaikuttavia.

Teemalla kiinni, Harris meni Obi-Wan Kenobin, Han Soloin pukeutuneen Burtkan kanssa, Harper otti prinsessa Leia-yhtyeen ja Gideon räpytti Luke Skywalkerin ulkoasua. Tähti julkaisi hämmästyttävän valokuvan ryhmästä, jossa he olivat mukana Central Parkilla taustana, jonka otsikko oli “Kauan sitten Halloweenissa kaukana, kaukana …. “

Kauan sitten Halloweenissa kaukana, kaukana….

Kuva, jonka kirjoitti Neil Patrick Harris (@nph)

KUVAT: Katso lisää parhaista julkkisten Halloween-pukuista

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Harris-Burtka-klaani on ottanut heidän Halloween-puvunsa seuraavalle tasolle – vuonna 2011 he kaikki pukeutuvat hahmoina Peter Pan, vuonna 2012 he käyttivät Ozin velho pukuja, ja vuonna 2014 heistä tuli merkkejä Lepakkomies.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 65 =

map