Ne nuo punaiset kuopat, jotka kaikki ovat sinun käsivartiasi ja jalat? Heitä kutsutaan Keratosis Pilarisiksi, ja meillä on ratkaisu

Olin 12-vuotias, kun huomasin ensimmäistä kertaa pieniä punaisia ​​kuoppia, jotka rypyttivät reisistani ja hiipasin vasikoilleni. Ajattelin melkein mitään niistä tuohon aikaan kirjoittamalla ne merkityksettömiksi. He olivat ärsyttäviä, kyllä, mutta äitini myös heitä, joten jatkoin minun Arthur– ja Dunkaroo-täynnä päiviä eikä huolta. Siihen asti saavuin lukiolle. Siinä vaiheessa kasvoin yhä enemmän tietoisia ja epävarmoja karkeista laastareista ja heti kääntyen tiukkojen bändipoikia (olin Todella iso MCR-tuuletin) ja farkut, jotka pitävät huomion alhaisemmasta puolestani, mikä auttaa selittämään neonvalkoista sävyä, jonka jalat ovat kestäneet vuosien varrella. Ei olisikaan voinut esitellä varreni flirty-mekkoina tai minihameissa ilman sukkahousuja.

RELATED: Kuten kuolinsolujen eraser, Gommage Exfoliators muuttaa ihosi

Vaikka olin tehnyt melkoisen määrän amatööriopintoja lukiossa ja korkeakoulussa, vasta äskettäin (lue: yksi kuukausi sitten) virallisesti saatiin diagnoosi: Keratosis pilaris.

Joten, mikä on keratosis pilaris (KP) tarkalleen? Dr. Jody Levine, N.Y.C.-pohjaisen dermatologin ja AOB Med Spa -keskuksen kansallisen lääketieteellisen johtajan mukaan KP alkaa muodostua keratinin, proteiinin, joka suojaa ihoa haitallisilta stressitekijöiltä.

“Kun liikaa keratiinia muodostuu, muodostuu hilseilevä pistoke, joka estää karvatuppien avaamisen, mikä voi aiheuttaa karkeiden ja kuoppien ihon pintoja”, Levine kertoo Tyylissä. Ihon kunto on yleistä naisten keskuudessa, yleensä perheissä, ja se voi näkyä jaloissa, käsivarsissa, selässä ja poskeissa. Koska ihmiset, joilla on kuiva, herkkä iho, ovat alttiimpia KP: lle, Levine neuvoo pitämään suihkut lyhyinä ja haaleina ja välttämään ihon kuorinnan, mikä voi aiheuttaa ärsytystä.

RELATED: The Erittäin Allergiatyttöjen opas kauneudenhoitotuotteille

Vaikka KP: lle ei ole parannuskeinoa, markkinoilla on ihonhoitotuotteita, jotka voivat auttaa vähentämään näiden punaskujen ulkonäöltään maitohapon, alfa-hydroksihapon, salisyklisten hapon ja urean kaltaisten paikallisten hoitojen ansiosta. Näillä voittaneilla ainesosilla mielessäni pureskasin verkon löytää tehokkaimmat tuotteet, jotka edistävät pehmeämpää ihoa, juuri ajoissa ilman suklaataikaa. Loppu-laiduntavat hameet, tänne tulen!

DERMAdoctor KP Duty Body Scrub (46 dollaria, sephora.com)

Mitä Is Keratosis Pilaris?
Kohteliaisuus

 

Akerat Smoothing kuorintavoide ($ 31; dermstore.com)

Mitä Is Keratosis Pilaris?
Kohteliaisuus

 

First Aid Beauty Ultra korjausvoide voimakas kosteus (30 dollaria, sephora.com)

Mitä Is Keratosis Pilaris?
Kohteliaisuus

 

Riivia ihonhoito MD Keratosis Pilaris kerma ($ 39; riivia.com)

Mitä Is Keratosis Pilaris?
Kohteliaisuus

 

Peter Thomas Roth Max -elokuvan korjaustyynyt ($ 40, ulta.com)

Mitä Is Keratosis Pilaris?
Kohteliaisuus

 

KUVAT: 11 tähteä Jaa Kuinka he pesevät kasvonsa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map