Naya Rivera kertoo, miksi hänen uuden tv-ohjelmansa tuntuu paljon kuin Glee

Naya Rivera n uusi rooli vie hänet takaisin esittävän taiteen lukioon, vain tällä kertaa, hän ei ole tanssi. Vietettyään kuusi vuodenaikaa VahingoniloSantanan Lopez, näyttelijä vaihtaa vaihdetta ja puuttuu lukion ylläpitäjän rooliin Step Up: Korkea vesi, saatavana keskiviikkona 31. tammikuuta YouTube Red -palvelussa.

Rivera pelaa Colette Jonesia, opettajaa, joka johtaa koulua, kun sen perustaja, Ne-Yo -hahmo, Sage Odom, on poissa kaupungista “Superstar”. Entinen laulaja ja tanssija, jonka ura päättyi polvien vammojen vuoksi, Jones on astunut pois tanssilattialta. “Hän sortaa kaiken hänen intohimonsa tähän kouluun ja näihin lapsiin ja auttaa heitä saavuttamaan unelmansa ja tekemään sen”, Rivera kertoi Tyylissä keskiviikkona toimistomme aikana.

“Oli hauskaa, koska en ole koskaan ollut totta iässäni. Se oli todella virkistävää tehdä se. Se tuntui hyvältä “, hän lisäsi. “Minulla on mahdollisuus tutkia erilaisia ​​tarinoita ja teemoja pelissä vanhemman henkilön kanssa.”

Hän ei ole edennyt liian pitkälle Vahingonilo kuitenkin. Hänelle tarjottiin osa tuottamaa tuottajaa Adam Shankmania, joka aiemmin ohjasi osumusiikkia. “Se todellakin tapahtui hauska tavalla, koska Adam Shankman juuri, kuten, kirjoitteli minulle jonain päivänä. Se oli kesä ja muistan, että menin kuumalle joogalle ja tarkkailin puhelimeni ja hänellä on: “Onko sinulla kesätöitä?” Ja minä olen: “Ei, sinulla on yksi minulle? Voin kävellä koiria. Olen hyvä lasten kanssa. Satunnaisesti laulan, tanssin ja teon “, hän vitsaili. “Ja hän on kuin” Joo, pidä kiinni. “Ja seuraava asia, jonka tiedän olevani Atlantassa, kuten ensi viikolla.”

Naya Rivera Step Up
Kohteliaisuus

Osa näyttelyn miehistöstä ylitti myös uuteen Astua sarja, joka tekee tunnelmasta tunnetuksi tunnetuksi tähdelle. Mutta Step Up: Korkea vesi lainaa vielä enemmän sen grittier-elokuvan edeltäjältä, Channingilla ja Jenna Dewan Tatumilla, kuin se, että se tekee hyvää TV-sarjaa Vahingonilo.

“Uskon, että tarinamme näyttämöllä on hieman pahempaa” Rivera kertoi meille, vertaamalla uutta esitystä alkuperäiseen elokuvaan Astua. “Se on todella todellista ja se on hyvin raakaa ja raakaa. Mutta tanssi voi odottaa olevan sama ja hämmästyttävä. “

VIDEO: Kodin kotona VahingoniloNaya Rivera

Tatums, jotka tähtävät alkuperäiseen Astua, ovat nyt kulkenneet kulissien takana toimeenpanevina tuottajina, mutta niiden läsnäolo tuntuu yhä. “Tiedän, että Jenna oli erittäin instrumentaali saada Ne-Yo näyttelyyn”, Rivera sanoi. [Jenna ja Ne-Yo työskentelevät yhdessä NBC: n kanssa Tanssin maailma.]

Riveraa ja Ne-Yoa lukuun ottamatta valokuvassa on monia nuoria, nousevia tähtiä tanssimaailmassa, jotka pelaavat opiskelijoita, jotka yrittävät tehdä siitä suurta. “Nämä ihmiset tässä valokuvassa ovat niin lahjakkaita, mielenkiintoisia”, hän sanoi.

Mitä hänelle Vahingonilo Valitsijat, Rivera sanoi: “Pidämme aina yhteyttä. Teemme aina. Sanon sen. Olemme kuin iso perhe. “(VahingoniloViimeaikaiset otsikot ovat herättäneet äärimmäistä sävyä, kuten eräs päivä ennen haastatteluamme, Rivan entinen tähti ja entinen poikaystävä Mark Salling löydettiin kuolleena ilmeisessä itsemurhassa.)

RELATED: Matthew Morrison Reagoi kuolemaan Vahingonilo Co-Star Mark Salling

Näyttelijä on äiti 2-vuotias poika Josey, joka alkaa ymmärtää hänen äitinsä työtä. “Yritin saada hänet katsomaan Vahingonilo jonkin aikaa sitten, eikä hän ollut vielä televisiossa tai elokuvissa. Mutta nyt hän on todella osaksi DVD-levyjä ja tiettyjä elokuvia. Joten hän oli kaapissa toisena päivänä poimimaan DVD: n kanssani, ja siellä on Vahingonilo DVD ja hän on kuin “Hei, momma kannessa.” Ja olin kuin, “Se on!” “Rivera sanoi.

Katso ensimmäisen kauden Step Up: Korkea vesi, joka on nyt saatavana YouTubessa Punainen, ilmainen neljälle ensimmäiselle jaksoa varten.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 51

map