Naya Rivera Flaunts Hänen “Skinny Snowflake” -muotoilunsa Body-Hugging White Dress

Naya Rivera on saattanut synnyttää ensimmäistä lastaan ​​alle kolme kuukautta sitten, mutta jos hänen viimeisin punainen mattoikkunsa on merkkinä, Vahingonilo näyttelijä on paras elämänsä muoto. 28-vuotias osallistui perjantaina maaliskuun Dimes-vauhdissa maaliskuussa 2015, ja hän esitteli talvensa valkoisen ulkoasun yksityiskohtia Tyylissä.

Miksi hän valitsi upea Halston puku, joka syttyi punainen matto, Rivera paljasti, että tietyt muoti-ammattilaisilta hauskat sanat olivat saaneet päätöksen. “Minun stylistini sanoi, että se näyttäisi olevan kuin ohuinen lumihiutale”hän uusi äiti sanoi. “Joten olin kuin, otan sen!”

RELATED: Naya Rivera ja Ryan Dorsey Jaa ensimmäiset kuvat heidän vauvapojastaan, Josey

Rivera jatkoi jakamaan rakkauttaan Dimesin maaliskuussa: “Se on hyvä organisaatio, he tekevät niin paljon perheille ja vauvoille, ja minä vain kävin läpi sen, joten tiedän, mitä se tekee ja halusin tukea.”

Charity-järjestöjen tukemisen lisäksi kiireinen äiti valmistautuu myös ensimmäiseen loma-aikaansa vastasyntyneen poikansa Joseyn kanssa. “Minun täytyy alkaa valmistautua lomille”, hän kertoi Tyylissä. “Tämä viikonloppu on kuin kaiken alku. Joten, olen todella miettinyt, mitä minun pitäisi saada hänelle varsinkin kun hän on niin pieni.”

– Brandi Fowlerin ilmoittama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map