Natalie Portman ja America Ferrera olivat kultakin parin punaisen maton Golden Globes

Aika's Up

Justin Timberlake ja Jessica Biel näyttivät hämmästyttävän Golden Globesilta, mutta aviopari ei ollut ainoa ihastuttava duo, joka kulki punaisen maton yhteen. Kaksi Time’s Up -liikkeen perustajista ja tärkeimmistä kannattajista, Natalie Portmanista ja America Ferrerasta, saapui sunnuntai-iltana palkinnonäyttelyyn ja kävivät maton solidaarisesti.

Amerikka Ferrera Natalie Portman
Neilson Barnard / NBCUniversal / Getty Images

Ennen näyttelyn aloittamista Ferrera, joka on raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa, lähetti Instagramille kuvan, joka saapui hakemaan hänet ja hämmästyttämän täydellisen prom pose. “Minun herrasmieheeni [Natalie Portman] tuli minulle aina ovesta. Kuinka naiset tekevät #TIMESUP #WHYWEWEARBLACK “, hän kirjoitti Instagramissa.

Päivänsä herrasmies, @nportmanofficial tuli minulle aina ovesta. Kuinka naiset tekevät. #TIMESUP #WHYWEWEARBLACK

Toinen viesti, jonka America Ferrera (@americaferrera) jakaa

Portman jakoi myös videon, joka selittää, miksi hänellä on musta. “Tänään käytän mustaa solidaarisuutta kaikille ihmisille, jotka ovat kärsineet syrjintää, häirintää ja väärinkäytöksiä työpaikoilla. Aika on vallan epätasapainossa. Tehdään työpaikkamme näyttämään enemmän maailmaltamme “, hän sanoi videossa ennen liukumista hänen mustaan ​​Dior Haute Couture Golden Globe -paidat.

#timesup

Natalie Portmanin (@nportmanofficial) jakama viesti

KUVAT: Katso kaikki julkkikset vuodelta 2018 Golden Globes Red Carpet

Ferrera Chastain Spencer Portman
Christopher Polk / NBC / Getty Images

Duo kulki sitten punaisen maton yhteen ja yhdisti voimakkaampia naisia ​​ottamaan valokuvia yhdessä, kuten Jessica Chastain, Octavia Spencer, Emma Stone ja Billie Jean King.

Olemme niin mukana tällä teho pariliitolla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 93

map