Naomi Watts ruokkii mitä hän aikoo käyttää Oscarilla

Naomi Watts ei välitä pilkottavista kuvioista punaisella matolla. Birdman näyttelijä, joka ei ole palkintokauden rookie, on kaventanut hänen Oscar-pukeutumistaan ​​kahteen pukeutumiseen ja kumpi tahansa hän valitsee, hän tietää, että se tekee lausunnon.

KUVAT: Toivottakaa kaikki punaisen maton saapumiset vuoden 2014 Oscarsista

“Tällä kertaa valitsin suunnittelijani ja valitsemme kahden mekon välillä”, Watts kertoi Tyylissä Bulgarin Save the Children pre-Oscar -juhlilla tiistai-iltana. “Molemmat ovat jälleen eräänlaisia ​​vahvoja lausuntoja.” Watts, joka vietti kultaisen Globe-visuaalisen viehättävän keltaisen Gucci-huivin, sanoo, että vaikka hän ikääntyy, hän ei aio alkaa pukeutua pienempiin malleihin pian. “Sinä luulet, että se menee toisella tavalla, ääntä se alas, kun vanhempasi. Olen kuin – vaikka voin vielä, miksi ei ole rohkeutta?”

RELATED: Tämä kaulakoru luo melkoisen buzzin Hollywoodissa (ja kaikkialla maailmassa)

Viime yönä tapahtuma, jossa Watts, Bulgari suurlähettiläs, oli puhuja, näyttelijällä oli vyöntyneitä valkoisia Antonio Berardi -paita, jossa oli Giuseppe Zanottin korkokengät ja upea Bulgari-kaulakoru (ylin). Wattsin punaisella matonkierroksella tehty kuuluisan korumerkin toinen pala on hänen aina läsnä oleva Serpenti-kaulakoru, jota hän viimeksi kului Globeille. “Minulla ei ole mielessä toistuvia kappaleita, joita rakastat, kuka huolehtii siitä, hän on käyttänyt sitä aikaisemmin, yrittää muuttaa sitä tavalla, jota käytän”, selitti Bulgari-suurlähettiläs, joka puhui tapahtumassa. “Voin käyttää sitä takana, voin käyttää sitä sivulle, edessä.” Ilmeisesti mekko näyttää aina erilaiselta, olen aina rakastanut Bulgari-kappaletta.

RELATED: Naomi Watts kierrättää hänen Serpenti kaulakorunsa Golden Globe-punaisella matolla

– Brianna Deutschin raportointi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map