Naomi Campbell ja Donatella Versace Stun mustilla pukuilla Venetsian elokuvajuhlilla

Uusi dokumentti, Franca: kaaos ja luominen, kertoo Italian Franca Sozzanin tarinan muotilegendaarinen päätoimittaja, joten ei ole yllättävää, että muotin eliitti osoittautui elokuvan ensi-iltaan. Päämiehen joukossa, jotka ottivat eilen illalla punaisen maton tapahtumaan, olivat Donatella Versace ja Naomi Campbell, jotka molemmat hämmästyivät katsojia Mustassa Versace -paidassa.

Elokuvan, joka ensi-iltana Venezuelan elokuvajuhlilla järjestettiin viime yönä, ohjasi Sozzanin poika Francesco Carrozzini, ja siinä kerrotaan elokuvasta ja sen perinnöstä, joka on ollut edustuston puheenjohtajana Vogue Italia Vuodesta 1988 lähtien. Versace ja Campbell osallistuivat seulontaan yhdessä upeissa mustavalkoisissa asuissa.

Britannian supermalli käytti yksinkertaista musta Versace -paita, jossa oli upotettu pääntie ja reisiluun korkea rako. Hän muotoili pitkät mustat hiukset suoriksi ja heräsi upean punaisen huulen. Hän lähetti useita Instagram-kuvia koko yön, mukaan lukien Sozzani ja toinen Givenchyn taiteellinen johtaja Riccardo Tisci.

#congratulations @ francasozzani1 @franca_the_movie ohjannut @francescocarrozzini #moving #real #heartfelt #legend #amustsee #historyoffashion

Valokuva lähettänyt Naomi Campbell (@iamnaomicampbell)

#venicenights ❤️�������� @ riccardotisci17 @ara_vartanian

Valokuva lähettänyt Naomi Campbell (@iamnaomicampbell)

Muotisuunnittelija Versace puolestaan ​​selviämpi, päällään lattiapintainen musta, paljain mekko, jossa edessä on monimutkaisia ​​leikkauksia. Hänen allekirjoitus platinaa blondi säikeet oli tyylistä luonnollisesti, ja hän lopetti ulkoasun tummalla silmämeikkiä ja alaston huuli. Hän lähetti pienen kuvan omasta kädestään Campbellin kanssa punaisella matolla, joka kirjoitti alla: “Todellinen ystävyys kestää ikuisesti. Kiitos Naomi, että olin aina siellä minulle.”

RELATED: Donatella Versace on “Ready to Go” hänen Bikini Gramissa

Todellinen ystävyys kestää ikuisesti. Kiitos Naomi, että olin aina siellä minulle @ iamnaomicampbell

Kuva, jonka on lähettänyt Donatella Versace (@donatella_versace)

Pois premiere! @franca_the_movie #venicefilmfestival

Kuva, jonka on lähettänyt Donatella Versace (@donatella_versace)

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map