Nämä voivat olla paras Foodie t-paitoja koskaan

Oletko koskaan miettinyt, mitä maapähkinä-voileipäsi tekee, kun et etsi? Malesian T-paita-suunnittelija Flying Mouse on sarja kuvia ja paitoja, jotka kuvaavat kaikkien suosikkielintarvikkeiden jokapäiväistä elämää.

Tietenkin, vaikka taiteilija kuvailisi sarjan “ruokana ja juomana tavallisten päiväsi”, sinun täytyy ihmetellä, kuinka tavallinen se on. Vaikka voit todennäköisesti liittyä aurinkoisen puoleisen männyn riippuessa pekoni riippumatossa, voi olla vaikeampaa myötätuntoa ninja tamago sushia tai raa’an perunan, joka murhataan aktiivisesti.

RELATED: Go Katso maailman ensimmäinen 4D-mekko New Yorkin modernin taiteen museossa

Elintarvikkeiden T-paitojen jokapäiväinen elämä tulee hänen menestyksestään kuvioilla, jotka kuvaavat supersankarien ihanan arkipäivää osa-aikatyötä. Kohokohdat ovat tennishuppu-stringing Spider-Man, paita-ironing Iron Man ja pizza-toimittava Flash. Sieltä se on vain lyhyt hypätä peruna-kuoriutuneelle peruna-parturiin.

T-paitoja ja taidetulosteita voi ostaa Flyingmouse365.com -sivustolta, ja voit seurata Flying Mouse Instagramilla hänen enemmän outo-in-the-best-way -kuvissaan.

RELATED: Kahvi-Infused Blazer pitää sinut tuoksuaan tuoreena

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map