Nämä ovat parhaita tapoja päästä eroon Crow’s Feet

Vaikka jotkut saattavat viitata silmänsä ulkoreunojen varvaskohtiin “merkkiviivoiksi”, pidämme niitä usein niiden olemassaolon huijauksina joka kerta, kun meidän meikki kerätään alueella tai ne ovat näkyvämpiä kuin mitä mieluummin kuva. Miksi varren jalat ovat edes ensimmäisiä, ja mikä tärkeintä, miten voit päästä eroon niistä? “Silmäalueella on ohuin iho kehossamme – silmäluomet ovat 3-5 kertaa ohuempia kuin iho muualla kasvoillamme. Vilkaisemme noin 10 000 kertaa päivässä ja kaikki tunteet käsitellään silmissä”, sanoo estetiikka Joanna Czech. “Sekoita tämä vanhenemisprosessi, squinting, tupakointi ja muut tekijät, ja sinulla on variksen jalat”.

Microneedling ja hieronta
Koska kasvojen liikkeiden rajoittaminen ei ole kaikkein kohtuullinen korjaus ongelmaan, Tšekki ehdottaa, että tarkastellaan mikropuukutusta eli mikroneulointia – toimistomenetelmänä. Sinun silmäalue on hauras, joten suosittelemme ehdottomasti näkemään ammattilaisen tätä varten, eikä käytä Dermarolleria omin päin. “Ajatus on, että tarkoituksellisesti vahingoitat aluetta ja fibroblastit kiirehtivät alueelle parantaakseen sitä”, hän selittää. “Pidän myös kasvohieronnasta nimenomaan silmäalueelle toisena keinona torjua variksen jalat.”

RELATED: Miksi sinun pitäisi käyttää Eye Cream, ja kun sinun pitäisi aloittaa

Sijoittaa silmään ja naamioon
Jos ajatus mikroruuhasta on liian invasiivinen sinulle, silmänympärys voi heikentää vaikutusta aivan yhtä hyvin ja estää heitä muodostamaan ensiksi, jos olet yksi eliitin, joka ei ole vielä saanut niitä. “Käytä silmäkäsittelyjä tai hieronnia alueella, joka alkaa 20-vuotiaasta tai mahdollisimman pian”, sanoo Tšekki, joka toteaa, että La Merin nostosilmä-seerumi (240 dollaria nordstrom.com) ja Biologique Crème Yeux et Lèvres Biofixine (195 dollaria, paullabrecque.com ) hänen suosikki kaavojaan. “Käytä silmä- ja kasvopintaa pyörittämällä silmäsi ympäri, punastelemalla ja vapauttamalla koko kasvosi. Voit myös käyttää jäätä tai jäähdytettyjä voiteita alueella, koska se on tulehdusta ja stimuloi ihoa.” Olemme myös suuria faneja kotihoidoista, kuten Glamglow’sin Brightmudista ($ 69, sephora.com) ja Rodial Dragonin Blood Eye Masksista (39 dollaria kahdeksalle, nordstrom.com) nopeille korjauksille sekä Farmhouse Fresh Crow Catcher Eye Seerumi ($ 43; farmhousefreshgoods.com). Soveltaminen painallus- tai irrotusliikkeen kanssa on paras tapa hyödyntää anti-aging-taikuutta, koska se auttaa ihoa pitämään tuotteen paremmin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 49 =

map