Naiset protestoivat maahanmuuttopolitiikkaan Melania Trumpin viestillä: “Me huolehdimme”

Sadat naiset kokoontuivat torstaina Washingtonissa, D.C., pitääkseen viestin kotiin: “Me välitämme.”

Naisten maaliskuun järjestämässä järjestyksessä mielenosoittajat törmäsivät kaduille “siviilien siviilien tottelemattomuudesta” tuomitsemaan presidentti Donald Trumpin “nollatoleranssi” maahanmuuttopolitiikka, jossa erotettiin yli 2400 lasta (joista monet ovat vielä toistamiseen perheineen) rajalla.

Mukaan USA tänään, mielenosoittajat kokoontuivat kahden meripeninkulman marssiin, jotka vienyt heidät Trump International Hotelin oikeusministeriön puolelle ja Hart Senate -toimistorakennukseen, jossa valkoiset naiset istuivat estämään pääsyn rakennukseen.

Sen lisäksi, että tuomitsivat olosuhteet maahanmuuttajien säilöönottokeskuksissa ja vaativat ICE: n lakkauttamista, naiset vastasivat myös Melania Trumpin “I Do not Care” -toimintoon. Do U? “Takki roiskuttaen” We Care “kädet ja erilaiset merkit. Toiset lukivat “ICE: n poistaminen” ja “Missä lapset ovat?” Julkkikset mukaan lukien Susan Sarandon olivat mielenosoittajien joukossa.

Illan valtion senaattori Tammy Duckworth, ensimmäinen vammaisten nainen, joka valittiin kongressiin, toi myös lapsensa mielenosoituksiin. Hänet liittyivät senaattorit Jeff Merkley (D-OR), Kirsten Gillibrand (D-NY) ja Ed Markey (D-MA). Kavaltaja Pramila Jayapal (D-WA) oli myös satoja naisia, jotka pidätettiin torstaina.

“Voisin vain kuvitella, millainen olisi minun tyttäreni – imetyslapsi – irrottautui pois tavasta, jolla jotkut näistä muista äideistä” on ollut, “sanoi Duckworth.

Me Care Protests Lead
Win McNamee / Getty Images
Vastalauseita Embed 1
Win McNamee / Getty Images
Vastalauseita Embed 2
Win McNamee / Getty Images
Vastalauseita Embed 3
Win McNamee / Getty Images

“Olemme täällä solidaarisuutta kaikille äideille, jotka on erotettu lapsistaan ​​ja tämä johtuu siitä, että haluamme varmistaa, että perheet yhdistyvät”, Luba Cortes, koordinaattori, jolla on maahanmuuttajaherkkujärjestö Tee Road NY, . “ICE on väärennetty virasto, emmekä halua sitä jatkaa näin, joten haluamme myös poistaa ICE: n.”

Järjestäjien mukaan tehtiin 630 pidätystä.

Naisten maaliskuussa ilmoittivat suunnitelmistaan ​​viime viikolla ja järjestivät koulutustilaisuuksia siihen mennessä. Protesti Trumpin maahanmuuttopolitiikasta on suunniteltu lauantaina Washingtonissa, D.C .; satelliittimessuja on tarkoitus järjestää myös eri puolilla maata.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 84

map