Nainen, joka kiipesi vapaudenpatsas, innoitti tämän ikonisen Michelle Obama -luettelon

Poliittinen mielenosoittaja Therese Patricia Okoumou teki otsikoita keskiviikkona, kun hän asettui ja alkoi kiivetä vapaudenpatsas pohjan meidän kansakunnan 242nd syntymäpäivä.

heijastava the sentiments of last weeks nationwide End...
Pacific Press / Getty Images

Okoumou, joka on vuonna 1994 maahanmuutto Yhdysvaltoihin Kongon tasavallasta, vaati, että hän ei tule alas, ennen kuin “kaikki lapset vapautetaan” (viittaus perheiden kauhistuttavaan erottamiseen Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla Donald Trumpin nollatoleranssipolitiikan tulos).

Protesteri oli luvannut lupauksensa useita tunteja, mutta 16 lainvalvontaviranomaista, jotka olivat hänen tehtävänsä poistamisessa, lopulta laskivat Okoumoun alas kirjaimellisesta reunasta.

Okoumou nostaa vasemman käsivartensa ilmassa ennen hänen nousuaan, seisoo vasemmalla puolella “Abolish I.C.E.” -pohjasta, joka on pystytetty patsaspohjan alapuolelle (alla).

heijastava the sentiments of last weeks nationwide End...
Pacific Press / Getty Images

Hänen vastustajansa jälkeen 44-vuotias Staten Islandin asukas syytettiin loukkauksesta ja kahdesta muusta väärinkäytöstä. Sen jälkeen, kun hän oli syyllistynyt syyllistyneensä liittovaltion tuomioistuimessa Manhattanissa, Okoumou esitteli lehdistölle lyhyen ja voimakkaan puheenvuoron tuomioistuimessa, jossa hän mainitsi entisen First Lady Michelle Obaman ikivanhoja sanoja, jotka oli alun perin toimitettu vuoden 2016 demokraattisessa kansalliskokouksessa:

“Michelle Obama, rakastettu First Lady, että välitän niin paljon, sanoi:” Kun he menevät alas, menemme korkealle “ja menin niin korkealle kuin voisin”, hän sanoi. “En tekisi sitä uudestaan”, hän jatkoi, ja viittasi siihen, että hän päätti yksin nousta kansalliseen monumenttiin. “Tuomari ei kertonut minulle – mutta mielestäni sanoma on lähetetty: ei lapsi kuulu häkkiin, lapsia ei pidä erottaa vanhemmistaan, varsinkin tällaisella lomalla.

Mikään sana (vielä) Obelukselta Okoumoun toimista, mutta – yhdessä muiden kolmen eläneen entisen ensimmäisen naisen kanssa – hän teki tuomita Trumpin erottamispolitiikka. Vaikka Trump lopulta lopetti käytännön Executive Orderin kanssa, suurin osa lapsista ei ole vielä liittynyt vanhempiensa kanssa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 36 =

map