Nainen Hitmaker, joka kirjoittaa Justin Bieberin parhaat Love Songs

Mitä Justin Bieberin “valitettavasti”, Selena Gomezin “Bad Liar” ja Hailee Steinfeldin “Love Myself” on yhteistä? Sen lisäksi, että he ovat välittömästi kaavion kärjessä (ja sisällytettyään kaikkein eniten pelattuani Spotifeen), he ovat myös kirjoittama Julia Michaels.

Todennäköisesti oppinut 24-vuotias muusikon nimi viime vuonna, jolloin hän julkaisi ensimmäisen singlensä “Issues”, haavoittuvassa ja suhteessa pop-balladiin taistelussa poikaystävänsä kanssa, että kaikki, jotka ovat taistelleet poikaystävänsä kanssa, laulavat edelleen suihku. Mutta paremmalle vuosikymmenelle – mikä tekee siitä helppoa unohtaa, kuinka nuori Michaels on – hän on rakentanut uransa kulissien takana kirjoittamalla kappaleita, jotka ovat muovautuneet maiseman nykytanssiksi. Hän oli teini-ikäinen, kun hän työskenteli Gomezin ensimmäisen soololevyn ja Demi Lovaton “Fire Starterin” kanssa, ja hän on ollut mukana kirjoittamassa kolmea Bieberin rakkauskappaletta.

Michaels, joka kasvoi Kaliforniassa Santa Claritassa, tuli laulajaan vanhemman sisarensa kautta hitmaking-liiketoimintaan. “Hän tapasi demoja ympäri [Los Angeles]. Joskus lauluntekijät kirjoittavat laulun tietylle taiteilijalle, eikä heillä ole oikeaa ääntä laulamaan itseään, joten he palkkaavat jonkun muun. Siskoni teki sen “, hän sanoo. Michaels merkitsisi, ja jossakin näistä demoista tapasi laulaja-lauluntekijä Joleen Bell, joka otti aloittelevan lahjakkuutensa siipensä alla. Yhdessä he loivat teemakappaleen Disney-näytölle Austin & Ally, ja vuosina, jotka seurasivat, Michaels kitaristi osumia, joita olet kuullut Ed Sheeran, Britney Spears, Keith Urban, John Legend ja Shakira laulavat.

RELATED: Yhden asian parit tarvitsevat pysähtymään taistelussa rahasta

@selenagomez olet minun sielunkumppani ��❤️

Julia Michaelsin (@juliamichaels) jakama viesti

“Issues” oli alunperin tarkoitus olla toinen niistä, sanoo Michaels, joka kärsii ahdistuksesta ja pitää itsensä huomion-ujo. Mutta “minusta tuntui oudolta, että joku muu laulaisi tällaisen henkilökohtaisen tarinan”, hän sanoi tuolloin. “Tiesin, että se oli minun.” Hän silti koskettaa omia kokemuksiaan kirjoittaessaan muita taiteilijoita. Tuntuuko se outoa kuulla Bieberin kruunevia kappaleita, jotka on rakennettu hänen rakkauselämästään? “Tietenkin olen esittänyt omat näkemykseni siihen”, hän kertoo minulle. “Mutta kun he laulavat, se on niiden näkökulma. Se liittyy täysin heidän kokemukseensa ja heidän rakkauselämään. “Ja on selvää, että hänellä on pehmeä kohta pop-hymneille, joiden ajatukset ovat tulleet; samalla kun Ariana Grande, Alessia Cara ja Kelsea Ballerini rinnalla tänä kesänä kuulivat Amazon Music Prime Day -konsertin, hän välitti omia materiaalejaan Bieberin ja Gomezin faneille suosittujen materiaalien kanssa.

 

Täällä Michaels suhtautuu avoimesti rahan tekemiseen keskenään, taloudellisista huonoista tottumuksista, jotka ovat hänen perheessään ja kuka kaikki rakkauskappaleet ovat oikeasti.

Kun sinulla on ura teini-ikäisenä … Kun tein sen sitten, en usko, että aion tehdä tämän ikuisesti. Olin kuin: “Oi, tämä on hauskaa. Minulla on kotona koulu, ei ole paljon tekemistä.” Se oli vasta, kun tein teemalauluja Disneyille, kun olin 17-vuotias, että olin kuin: “Rakastan tätä, haluan tehdä tämän ikuisesti.”

Hänen ensimmäistä kertaa maksetusta keikkastaan ​​… Olin 14. Tein myönnytyksiä isoin swap-tapauksiin kilparadalla, melkein kuin maanviljelijöiden markkinat, mutta täynnä erilaisia ​​asioita. Sain työtä viikonloppuisin myymällä nachoja ihmisille. Anna ihmisille, mitä he haluavat!

Ensimmäisillä lauluilla hän kirjoitti … Käytin usein kirjaston musiikkia, kappaleita, jotka ovat television ja elokuvien taustalla. Niinpä milloin tahansa, kun kuuntelet kaupallista ja taustalla on soittamista musiikista, tapasin sen tavoin. Olin noin 16 tai 17 vuotta vanha.

Aikaisin rahan oppitunti hän oppi … Olin ympäröinyt iäkkäitä ihmisiä, jotka ovat olleet musiikkiteollisuudessa. He aina antoivat minulle neuvoja. Yksi neuvo, jonka muistan, on “Säästä rahaa, koska tämä teollisuus voi olla hyvin ohikiitävä”. Joskus ihmiset, kun ihmiset näkevät tietyn määrän rahaa, käyttävät sitä epäröimättä, ajattelemalla, että se on aina siellä ja se ei ole.

Hänen menojen filosofiaan … On hetkiä, jolloin olen kuin: “Hmmm, tarvitsenko tätä? En. Mutta minä haluta Tämä? Joo.’ Ja minä ostan sen, koska haluan sen. Mutta en ole hullu. Minulla ei yleensä ole rahaa rahoille, ellei se ole kokemuksia. Säästän niitä varten ja varataan mitä tarvitaan.

RELATED: Kelly Rowland kerran käyttänyt 30 000 dollaria 30 minuutissa Bergdorf’ssa

Ensimmäinen LA näytä! Toinen yö peräkkäin @ theforum tänä iltana! Mitä on elämä?! Kiitos kaikille, jotka tulivat viime yönä! #theforum #redpillbluestour

Julia Michaelsin (@juliamichaels) jakama viesti

Kuka hänen rakkauslaulunsa on noin … Kirjoitan enemmistön kappaleistani yhdestä henkilöstä, ja he tietävät. Luota minuun, he tietävät. Ja sitten, aina kun kirjoitan laulun jostakin, kerron heille. Onko se hyvä vai huono. En ole kovin vastakkainasettanut henkilö, ja luulen, että tämä on minun tapa kohdata se. Joskus he pitävät sisällöstä. Muina aikoina he eivät.

Missä parhaat rakkauskappaleet tulevat … Luulen, että se riippuu siitä, millaista henkilöä olet. Minulle, se on enimmäkseen jännitteitä. Mikä voi olla hyvä vai huono. Ja myös sydänsärky. Minä kirjoitan kaikesta. Pidän kaikesta, joten kirjoitan siitä kaikesta.

Hänen työaikataulunsa … Työskentelen yleensä iltapäivällä. Pidän aamustani tekemään rutiiniani ja tuntea jonkin verran rakennetta ja ottaa yöt olemaan eläimeni, pienet vauvat. Sellainen kirjoittaa aina. Paljon aikaa, se on ajoitettu. En vain kirjoita, kun tunnen sen. Menen sinne ja joudun ajattelemaan asioita paikan päällä. 

Hänen suurimmista splurgereistaan ​​… Haluan piilottaa hetkiä. En todellakaan halua lukea aineellisiin asioihin. Jos joku ystäväni sanoo jotain, “Hei, lähdemme veneeseen 4. heinäkuuta!” Olen sellainen henkilö, “Se on hieno idea!” Ja sitten kaikki ystävät siellä, ja heillä on pari juomaa ja vain olla hauskaa. Tai jos sanon: “Hei, lähdemme Meksikoon viikonloppuna”, ja jos ystäväni on, niin menemme! Pidän tällaisesta tavasta. Onneksi monet ystäväni tekevät erilaisia ​​asioita ja pystyvät tekemään omia aikataulujaan, jotta he voivat ottaa aikaa tehdäkseen nämä asiat minun kanssani. Se on hauskaa. Haluan rohkaista spontaaneja hetkiä.

RELATED: Secret Company Behind KKW Kauneus ja Kylie Kosmetiikka

Vaikeimmalla osalla musiikki-biz … Joskus voit tehdä paljon rahaa, ja kahden vuoden kuluttua voit tehdä tuskin mitään. Monet ihmiset ajattelevat, että se tulee olemaan ikuisesti, eikä se toimi.

Mitä hän oppi rahoista vanhemmistaan ​​… Äitini ei ole kovin rahaa. Jos jotain on sellainen kuin käänteinen asia, jossa opit mitä ei tehdä. Rakastan äitiä, mutta hän ei ole koskaan ollut hyvä rahalla. Hän saa sen ja on, “menen ostoksille!” Ja me olemme kuin, “Ei äiti! Ei” 

Hänen “Kiss Here” tatuoinnillaan kaulaansa … Se on suosikkini. Minulla on paljon tatuointeja läheisyydestä, mutta minulla ei ole fyysistä yhteyttä, joten sain “Kiss Here”, ja minulla on myös [piirustus] käsistä. Oletko kuullut rakkauskielistä? Fyysinen kosketus on rakkauskieltäni. Siksi minulla on tämä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 84 =

map