Nähdä Double (ja Triple): Osta hame-ja-villapaita asetettu, että kaikki Hollywoodissa on kulumassa

Siitä lähtien, kun olemme nähneet Tanya Taylorin värikäs-onnellinen pyörähdyskokoelman kevään / kesän 2015 kiitotielle, emme ole voineet lopettaa ajattelemista – ja näyttää siltä, ​​että suuri osa Hollywoodista jakaa pakkomiellemme.

Ensimmäinen Tanya Taylor -ilmiön käynnistäminen oli Kerry Washington (ylhäältä), jotka sytyttivät joukon Hyvää huomenta Amerikka viime kuussa suunnittelija vilkas sitrushedelmä-hued jacquard neuloa hame sarja, joka ei vain halasi hänen käyrät kaikissa oikeissa paikoissa, mutta myös syttyi flirty vaikutus. Sitten kesäkuun tyttömme, Mindy Kaling, ohjasi kesällä, kun hän “lauloi kuvauksen itsestään näyttävästä säteilevästä punaisesta ottaa samasta neulosta.

Dallas oli sateinen, joten jouduin tuomaan mukanani kevään. Kiitos avusta @qthemua ja @ themakeupdoctor. Tanya Taylorissa. #dallas

Kuva Lähettäjä Mindy Kaling (@mindykaling)

Viimeksi Lady Gaga (ylhäältä) lopetti hänen tavanomaiset sartorial-teatterinsa ja astui melko vaatimattomaan ilmeeseen (Lady Gagan standardien mukaan), jossa oli peilikuvioiset silmänvalot ja valkoiset jäykät pumput.

He sanovat, hyvät mielet ajattelevat samankaltaisia, eikö? Jaa heidän ajattelutapansa omalla Tanya Taylor -sarjallaan. Mustavalkoiset versiot ovat valmiina esikäsittelyyn nyt.

tanya Taylor Skirt - Embed
Kohteliaisuus (2)

Osta kappaleet: Tanya Taylor top, 395 dollaria; shoplesnouvelles.com. Tanya Taylor hame, 495 dollaria; shoplesnouvelles.com.

RELATED: 10 kappaletta sinun täytyy elvyttää Mindy Kalingin lihavasta vaatekaapista

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map