My Essence Fest: Miksi Andra Day Rocks Big Hair, Crazy Eyeliner ja Red Lips

Mikä parempaa paikkaa kuin New Orleans, jazz syntyi, innostaa vintage glamouria. Lauluntekijä Andra Day, New Orleansin noviisi, piti tauon hänen äänentarkastuksestaan ​​vuosittain olemus Festivaali tänä viikonloppuna puhuu hänen eklektisesta ja retrostyleistään. Day, joka yhdistää jazz-, doo-wop-, soul- ja hip hop -musiikin, esittelee dramaattisia kauneutta, bouffantteja, mehiläispesät, Billie Holiday ja Lucile Ball.

Jotkut pitävät siitä kuumana: Pidän lämpöä. Laulajana, jos olen liian kylmässä huoneessa, olen sellainen outo, joten minä todella pidän kosteudesta ja rakastan lämpöä. Olin herättämässä Etelä-Kaliforniassa niin mitään lämpöä, olen kuin, “Joo!”

Retro Remix: Keräsin erilaisia ​​tyyliideoita vuosien varrella. Etelä-Kaliforniassa on suuri rockabilly-alikulttuuri. Joten kun menisin autonäyttelyihin, näen näin pukeutuneita naisia. Minulla oli opettaja lukiossa, joka aina oli hänen Bette Paige bangs. Ja sitten musiikki, jota opin, oli jazz-rakastan Billy Holidayia, Ella Fitzgeraldia. Se, miten he pukeutuivat, kaiken, joka oli vuosisadan puolivälin 40- ja 50-luvuilla, minua aina halusin. Lopulta aloin vain laittaa asioita yhteen ja lisätä omia tunnelmiani siihen, ja se vain räjähti kaikkiin tähän.

Crazy Eyes: Pidän hyvin dramaattisesta silmälasikoneesta, otan sen kaiken ulos kulmakuvani. Pidän sellaisista asioista, jotka ovat päällekkäin ja hienovaraisia ​​samanaikaisesti. Mutta se oli kokeilu ja virhe. Oli hetkiä, kun tulin ulos ja minun silmälasieni oli liukumassa kasvoillani. En tiennyt aikaisintaan, että sinun oli löydettävä oikea tyyppinen eyeliner muuten se olisi vain runny katastrofi.

Red Hot: Olen aina rakastanut punaisia ​​huulia. Yksi suosikkikuvakkeistani on Lucille Ball. Hänellä olisi punainen huuli ja sitten hänen kirkkaat kuparipunaiset hiukset. Aloin tehdä sen itselleni. Pidän vain siitä, miten se näyttää ja miten se sovi kasvoni. Se tekee huulista tuntuvampaa.

Isompi on parempi: Hiuksillani oli myös paljon kokeiluja ja virheitä. Näen erilaisia ​​tyylejä, kuten bouffantti, mehiläispesä, voittajarullat ja puoliaallot. Aloin leikkiä paljon ulkonäköä. Jotkut eivät kehittäneet kasvoja oikein. Näen, että tytöt tekevät näitä [kampauksia] autonäyttelyissä ja ihmettelin, “kuinka voisin tehdä sen hiuksillani?” Ja sitten tajusin, että minulla on hyvin kihara, paksu, tiukasti kiharat hiukset, joten minun ei tarvitse edes tehdä niin paljon tämän saavuttamiseksi. Minä vain rullataan luonnollisia hiuksiani sisäpuolelta ja suoritetaan sitten ulospäin.

Panssari kaikki: Käytin vain laittaa pari rannerenkaan ja rengas. Mutta sitten aloin lisätä muutama. Nyt Pidän värikkäistä pitkistä kynsistä ja sitten pakkaamasta koruja – se tekee kaiken näyttävän hyvältä. Se on melkein tullut haarnisuksi. 

RELATED: My Essence Fest, Miksi Justine Skye Rocks Purple Hair

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 63 =

map