My Coachella: Olivia Holtin pakkaustekniikka on varmasti “banaani”

Aikana 18-vuotiaana on muutama asia jännittävämpää kuin Coachellaan ensimmäistä kertaa. Kukaan ei tiedä tätä paremmin kuin Olivia Holt. Disney-kanavan tähti En tehnyt sitä joka viettää jokaisen fest-hetken, ja se on vain kaksi päivää. “Olen täysin mukana,” hän kertoi Tyylissä H & M: n asennus teltassa paikan päällä Indio, Calif. “Ystäväni ovat puhuneet siitä vuosia, mutta nähdä, että kaikki elää on hullu.” Alla pudotimme Holtin aivot siitä, mitä hän pakkasi, mitä bändejä hän on innoissaan nähdä ja miten hän selviytyy tämän vuoden voimakkaista tuulista. 

Pakkausstrategia: Se on banaaneja. Yleensä yritän pakata, mutta tällaisista asioista sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki olennaiset: aurinkovoidetta, tonnia vettä, Polaroid [kamera], joka luo ja muistaa muistoja, mukavia kenkiä ja asu tuntuu mukavalta ja uskomattomalta samaan aikaan. Se näyttää yksinkertaiselta, mutta kun pääset alas, se on todella voimakasta.

Suosikkifestivaalit: Chokers ja paljon ja paljon fringe.

Miten hän selviytyy tuulesta: Yritä tarttua siihen hyvään hetkeen mukavasti ilmakuivana. En ole täysin valittanut…

RELATED: Katso Olivia Holtin Exclusive Behind-the-Scenes-päiväkirja New Yorkin muotiviikolta

Her Emergency Kit: Huulirasva, vesi, hiusharja, hiusliitokset vetää hiuksesi takaisin kun se kuumenee, puhelimen laturit.

Bändit Hän on innostunut katsomaan: Ensinnäkin Ellie Goulding, koska rakastan häntä, sitten Guns N ‘Roses, James Bay ja Monsters and Men.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 42

map