Musta ‘Herstory’ Kuukausi: Celeb Meikkitaiteilija Ashunta Sheriff rakentaa Kauneus Empire

Vaikka Oscarin kohtaama on yhä monimuotoisuuskriisi, viime vuosina afroamerikkalaiset lahjakkuudet näyttävät pitävän kauneusalan myrskyä. Musta meikkiartistit ja kampaajat kiipeilevät kauneuden riveissä, jotka työskentelevät eräiden Amerikan voimakkaimpien ihmisten kanssa (kuten Johnny Wright hiukset Michelle Obaman ja Sir Johnin kanssa Queen Beyn meikkiin). Luonnon kauneuspuomi on myös antanut mahdollisuuden afrikkalaisille amerikkalaisille yrittäjille luoda tuotteita, joissa on naisia ​​hiusten, ihon ja meikkiasioita huolissaan.

Aloitamme Musta Historia Kuukauden, esittelemme Musta “Herstory” -kuukausi, viikoittainen sarja kunnioittamaan näitä hyvin uranuurtajia, jotka ovat omistaneet uransa palvelemaan afrikkalaista amerikkalaista yhteisöä kauneuden tarpeita. Ensimmäinen, julkkis meikkitaiteilija Ashunta Sheriff.

Sheriff on vilpittömästi kauneuden veteraani, työskennellyt maailmankuulujen meikkiartisteiden Pat McGrathin ja Laura Mercierin kanssa; palkittuja muusikoita kuten Usher, Sean “Diddy” Combs ja Alicia Keys; ja toimii tällä hetkellä Taraji P. Hensonin meikkitaiteilijana hänen isommalle elokuvastrategialleen Foxin osuma-sarjalla imperiumi. Tyttö on jopa luonut samankaltaisen kauneudenhoitotuotteita saatavilla ashuntasheriffbeauty.comissa!

Meillä oli tilaisuus päästä kiinni sheriffistä pohtimaan legendaarista uraansa, joka elää. Lue vilahdus hänen matkastaan ​​bizissa.

Miten aloitit kauneuden alalla??

Olen tehnyt meikkiä 20 vuotta. Avatin New York Cityn Herald Square -tapahtuman [vuonna Macy’ssa], joka oli 15 vuotta sitten, ja päätyi sitten tekemään yhteistyötä Laura Mercierin kanssa, kun hänen brändinsä aloitettiin. Sitten hän saapui myymälöihin ja kouluttaa henkilökuntaa itsekseen, mikä oli ilmiömäistä. Hän lopulta vei minut Fashion Week -työryhmään ja kasvoi sieltä. Työskentelin Charlie Greenin, Vincent Longon ja Pat McGrathin kanssa, jotka auttoivat kehittämään meikkiä ja työmoraaliani. Jokainen heistä oli erilainen, mutta he kaikki nauttivat täydellisesti meikkiin. Se ei näyttänyt kovalta, arkipäiväiseltä työtä. He todella rakastivat naisten tekemistä kauniiksi. Ajatus nauttia siitä, mitä teet, on se, mitä saan kaikista neljästä näistä hämmästyttävistä taiteilijoista.

RELATED: Super-stylistinen kesäkuu Ambrosi taloudellisen oppitunneilla, jotka hän opetti pitkin menestystä

Nopeasti eteenpäin 20 vuotta, ja asiat näyttävät hyvältä sinulle! Mitä muuta olet tekemässä Tarajin kanssa työskennellessäsi tällä hetkellä?

Minulla on Ashunta Sheriff Beauty -brändi, joka käynnisti vegaanisen säätiön nimeltä Perfect Blend Stick ($ 40, ashuntasheriffbeauty.com). Olemme pieniä, mutta kasvamme tasaisesti joka päivä. Olen myös työskennellyt kauneuskirjan, joka on erittäin tuore, mutta töissä. Ja jatkossakin kouluttaa nuoria taiteilijoita, ei pelkästään muodin taidemuotoa vaan asioiden liiketoiminta-puolta ja taiteellisuuden kääntämistä harrastuksesta uraan. Kun tulin makeup-taiteilijaksi, ei oikeastaan ​​joku opetti tätä, joten ne viisauden jalokivet tulivat omasta kokemuksestani. Kun pääset osaksi meikkiä, jossa olet tekemisissä korkean profiilin ihmisten, julkkisten ja suuryritysten kanssa; taidemuoto on vähäinen verrattuna liiketoimintaan, ja joskus nuoret taiteilijat eivät ymmärrä tätä. Tässä joku sellainen kuin minä, joka on ollut teollisuudessa pitkään, voi astua sisään ja opettaa heille asioita, joita yritykset eivät kerro heille.

Se on hämmästyttävää. Kerro meille tarina kauneuden alan ylpeimmistä hetkistäsi.

Monien Grammy-palkitun taiteilijan, kuten Alicia Keysin, tekeminen monissa maailmankiertueissa on jotain, jota minä aina vaalia. Ei vain minulla on SkyMiles, minulla on uskomattomia muistoja ja tunnen, että mieleni on avautunut. Olen pieni tyttö Harlemista Mississippin vanhempien kanssa. Sanomaan, että olen ollut Intiassa, Kreikassa, Etelä-Afrikassa, Uudessa-Seelannissa ja sen ulkopuolella on uskomatonta. Äitini, joka syntyi vuonna 1949, kasvatti maatilalla ja kasvoi puuvillan poimimisen, on hyvin ylpeä siitä. Rakastan, että voin sanoa hänelle: “Katso, mitä olen tehnyt unesta ja näkemyksestä.”

RELATED: Viola Davisin Amazing Style -neuvonta tyttärelleen koskee myös sinua

Tänään, ylpeä hetki on, että minut on nimetty Makeup Artists & Hair Stylists Guild -palkinnon parhaille nykytavoille imperiumi. Se on unelma. En olisi koskaan ajatellut, että olisin ehdolla televisiokanavan palkinnoksi. Itse olen ja Beverly Jo Pryor, joka on loistava henkilö, joka on ottanut minut tutkittavaksi, jotka on nimetty. Afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka on työskennellyt televisiossa jo vuosia, hän on mentoroinut minua TV: n siirtyessäni ja minulla on todella kunnia olla hänen alla.

Onnittelut! Mikä on sinun äärimmäisen uran tavoite?

Rakennan valtakunnan tiilen kerrallaan. Kerron 16-vuotiaalle tyttärelleni, että kun hän täyttää 25 vuotta, hän peri sen, mitä olen luonut, eikä hänen tarvitse työskennellä jonkun toisen puolesta, koska äiti on rakentanut jotain, johon hän voi käydä. Näin syntyy rikkaus. Yritysten luominen ja tulevaisuutemme jälkeläisillemme niin, että heidän ei tarvitse olla huolissaan siitä, missä he tulevat työskentelemään. Ei vain, mitä lapset voivat jatkaa, mutta mitä heidän lapset voivat jatkaa. Minä näen itseäni tulen mooguliksi. Tekijänä, joka ehkä on TV-näytön tuottaja tai edes muusikoita ja tekevän taiteilijan kehitystä (koska sanon, että työskentelemällä sellaisten ihmisten kanssa kuin Alicia, Diddy, Usher ja Jay Z, minulla on hyvä korva musiikille ). En usko, että se vaatii musiikin maisterin tutkintaa, jotta tiedän, mikä liikuttaa sinua.

Haluan ehdottomasti olla hyväntekeväisyystaito nuorille värikkäille tytöille. Olen lähetystyössä saada nuoret mustat naiset näkemään, että se ei ole niiden hiusrakenne tai ihonväri, joka tekee niistä kauniita, se on heidän luonteensa ja kaikki muu on jäätä kakun päälle. Meillä on paljon työtä afrikkalais-amerikkalaisessa yhteisössä, kun kyse on itsetunnosta ja haluan auttaa yhtä nuorta tyttöä kerrallaan. Siinä missä sydämeni on. Kaikki alkaa Ashuntan Sheriffin kauneudesta, mutta näet kaiken kasvavan sieltä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 25

map