Muokkaa laukkuasi Anya Hindmarchin Super Happy -tarraan

Ensin tuli monogrammit, sitten viehättävät raaput. Nyt se on tarroja. Käsilaukun suunnittelija Anya Hindmarch toi mukanaan räätälöinnin maailman seuraavalle tasolle, kun hän esitteli omituisen tarra-onnensyöntöinsä inspiraationsa persoonallisuuden koululaisversiosta.

RELATED: Ultimate opas parhaille kevät laukkuja

Siitä lähtien, kun hän oli ilmoittanut heille kevään / kesän 2015 kiitotiellä, muotivirta on kiinnitetty (liimattu, jopa) pirteä kokoelma, laskemalla päivät, kunnes se on käytettävissä. No, tuo päivä on vihdoin saapunut. Hindmarch on tehnyt yhteistyössä Charlotte Stockdalen Chaos Fashionin kanssa The Sticker Shop -näyttelyn, joka on super-luxe, super-cheeky kohokuvioitu nahka-tarra, joka sekoittaa iloisesti lapsuuden nostalgiaa huippuluokan muodin kanssa..

Anya Hindmarch Stickers
Kohteliaisuus

Aurinkoisista puoleisista munista vanhojen koulujen hymiöitä kohti leikkisästi polkadattuja nuolia puhuviin kupuihin (älykkäät sanat, kuten “Slip it to me” tai “What a barrel of loads”), jokainen hurmaava tarra myydään erikseen, alkaen 55 dollaria anyahindmarch.com. Pidä kiinni pussista, matkapuhelimesta, muistikirjasta tai mistään käsittelemättömästä pinnasta. Jäykää koko räätälöintitiedoksi? Alkuperäiset tarratut pussit ovat myös koukussa – mitään ajattelua ei tarvita.

Anya Hindmarch Stickers
Kohteliaisuus

RELATED: Angelina Jolie ja Olivia Munnin Suosikki Tote ovat myös suosikki tosiasi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 + = 62

map