Muistelen lahjakas laulaja Aaliyah siitä, mikä olisi ollut hänen 37. syntymäpäivänään

Me kunnioitamme kaunista ja lahjakkaaa tähtiä Aaliyah, joka olisi tänään kääntynyt 37: een. Hänen elämänsä oli traagisesti lyhennetty 22-vuotiaana lentokone-onnettomuudessa, ja hän onnistui pitämään pitkän ja menestyksekkään urakehityksen nuorille vuosilleen. Blackground Records allekirjoitti tähdet vain 12-vuotiaana, ja hän julkaisi debyyttialbuminsa, Ikä ei ole mikään muu kuin numero, kaksi vuotta myöhemmin.

Hän jatkoi tuottamaan vielä kaksi albumia, Yksi miljoonasta vuonna 1996 ja posthumously vapautettu Aaliyah vuonna 2001, joka aloitti numerolla 2 Mainostaulu 200. Laulaja oli myös aloittanut elokuvan ura, joka toimii trilleri Romeo on kuolettava ja Queen of the Damned, joka sai ensi-iltansa kuolemansa jälkeen. Hänen oli tarkoitus elokuvan jatko-ohjelmaan Matriisi.

RELATED: Aaliyah on saada Tribute tuoksu

Aaliyahin muisti elää edelleen: Xyrenan kunnioitusta tuoksu hänelle viime vuonna, ja fanit vetoavat MAC: lle julkaisemaan Aaliyah-kokoelman sen jälkeen kun ilmoitus siitä, että Selena-inspiroima meikkikokoelma on tulossa vuonna 2016. Hyvää syntymäpäivää tähän tähtiin , joka todella oli yksi miljoonassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 7 =

map