Muistaa Lucille Ballin syntymäpäivää

Nykyään ikoni-komiikkalainen Lucille Ball olisi kääntynyt 105-vuotiaaksi. Paras tunnettu roolistaan ​​1950-luvun sitcomissa Rakastan Lucyä, Pallo oli Hollywoodin ratsastaja. Kun hän kuoli vuonna 1989, emme voi unohtaa hänen iso persoonallisuutensa, tulinen punaiset hiukset, uskomaton lahjakkuus ja kyky meidät nauramaan.

Yhtä mieleenpainuva oli hänen kuvitteellinen luonne Lucy Ricardon omituinen tyyli ja affiniteetti yllään ylimitoitettuja shirtdresses. Ball usein pukivat silmiinpistäviä, mutta yksinkertaisia ​​yhtyeitä roolistaan ​​typerä kotirouva, ja tähän päivään vaikuttaa silti hänen yllättävän minimalistiset muodinsa.

Hänen tyyliään ei ole ainoa syy, jota me rakastamme: uraauurtava koomikko loi klassisen sitcomin keinona olla sekä onnistunut näyttelijä ja äiti. “Halusin päästä pois kuvista ja pysyä kotona, jotta voisin olla lapsia”, hän selitti. Ball näytteli yhdessä todellisen aviomiehensä, Desi Arnazin, kanssa hilpeä sarjassa.

Syntymäpäivän kunniaksi katsokaa takaisin kaikkien aikojen tyylikkäimmistä TV-kotioppaista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 11

map