Muistaa Alfred Hitchcock hänen syntymäpäivänään

Hyvää syntymäpäivää Alfred Hitchcockille! Englantilainen elokuvaohjaaja ja yksi kaikkien aikojen suurimmista elokuvantekijöistä syntyi tänään 116 vuotta sitten.

Vaikka hän kuoli 81-vuotiaana vuonna 1980, hänen näkemyksensä ja luovien elokuviensa lahjoitukset eivät koskaan unohda. Hitchcock oli yksi niistä harvoista, jotka olivat edelläkävijöitä kauhuelokuvan genreistä ja jotkut hänen tunnetuimmista (ja pelottavista) teoksistaan Soita M murhaksi, North by Luoteis, The Birds, ja Rebecca. Ja ne, jotka muistavat Janet Leighin kuuluisa suihkut nähtynä psykopaatti tietää kuinka Hitchcock ansaitsi nimensä “jännityksen päälliköksi”! (Näyttelijä on kuvattu edellä ohjaajan kanssa.)

Ja niin, Hitchcockin elämän, perinnön ja kyvyn saada meidät hämmästymään paikoissa ja huutaa kauhussa, kunnioitamme miestä ja muutamaa hänen ikonimpia johtavaa naista.

Janet Leigh

Janet Leigh in Psycho
Everett Collection \ Mondadorin portfolio

leigh ansainnut Golden Globe ja Oscar-ehdokkuuden roolistaan ​​elokuvassa psykopaatti.

Tippi Hedren

 BIRDS, Tippi Hedren, 1963
Hyväksy Everett-kokoelma

Amerikkalainen näyttelijä oli ikimuistoinen rooli Linnut, kauhuelokuva vuodelta 1963.

Grace Kelly

TAKAOSA WINDOW, Grace Kelly, James Stewart, 1954
Hyväksy Everett-kokoelma

Kelly näytteli Takaikkuna, 1954 mysteeri-trilleri-elokuva, joka perustui Cornell Woolrichin 1942-tarinaan “It Was to Murder”.

RELATED: 90-luvun teini-kauhuelokuva Käsityö On saada Remade

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 36

map