MTV Video Music Awards: Miley Cyruksen “Nuorempi Nyt” -esitys InStyle.com

Taylor Swiftin pudottamalla “Look What You Made Me” musiikkivideon ja Fifth Harmonyin väliaikaisen viisivuotisen suorituksen, on turvallista sanoa, että vuoden 2017 MTV Video Music Awards pelasi draamaa yleisön viihde.

Kuitenkin, kun Miley Cyrus oli aika ottaa lavalle, hän otti erilaisen taktiikan – vähemmän on enemmän. Tänä vuonna 24-vuotias pop-tähti ei käyttänyt valtavaa nallea tai kulumista sen vieressä. Sen sijaan hän palasi perusasiat hänen “Younger Now”, hänen viimeisimmän singlensä kanssa, ja yksinkertaisesti meidät kaikki tuntui hyvältä.

Miley Cyrus - Younger Now VMA
John Shearer / Getty

Hänellä oli vaaleanpunaiset shortsit-puku oranssi kravatti, joka oli hieman 50-vuotias, pieni cowgirl ja pieni Elvis Presley. Vanhempi kansalainen tanssii seisoi ja kun hän vei laulun mestarillisesti, ja myöhemmin hän laittoi purppuran A-line-hameen, joka näytti samalla tavoin kuin hänellä oli musiikkivideossa hänen uusi, groovy jam.

VIDEO: Classic VMA-muoti

Twitterissä fanit rakastivat suorituskykyä – luultavasti yksi parhaista yön ajasta toistaiseksi.

RELATED: Katso kaikki Stars 2017 MTV Video Music Awards -palkinnot

Miley palasi, ihmiset!

Katso hänen täyttä suorituskykyään “Nuorempi Nyt” edellä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 76 =

map