Morning Joe Cohost Mika Brzezinski lopetti tämän säännön pelaamisen – ja se korotti uransa

Musiikillinen wunderkind, ravintolan työntekijäoikeusasiamies ja MSNBC: t Aamu Joe yhteistyökumppani Mika Brzezinski määrittelee uudelleen, mitä se merkitsee jaksamattomaksi InStylen uuden radiokanavan toisesta jaksosta, Kuka kulkee maailman: Badass Women Special, ilmaa tänään klo 13:00 E.T. Apple Music Beats 1 -radiolla.

“Totuus on kaikki mitä tarvitset”, kertoo Brzezinski hänen haastattelussaan siitä, miten voisit puhua mieltänne. “Olemme jotenkin sosiaalistaneet sanomaan kaiken mutta mitä on sanottava hetkessä reaaliajassa. Ja olen huomannut, että tämä on todella sekoittanut minut sopimusneuvotteluihin, ja se myös sekoittelee asioita ihmissuhteissa. “

Se oli arvokas oppitunti, joka edisti uransa ja paransi hänen suhteitaan. “Sinun täytyy sanoa, mitä tarvitset reaaliajassa … se koskee sopimusneuvotteluja, se koskee rahaa, se koskee suhteita, se koskee seksuaalista häirintää”, hän sanoo. “Jos et voi sanoa, mitä tapahtuu tällä hetkellä, älä odota ihmisten lukea mieltäsi.”

Myöhemmin jaksossa 16-vuotias muusikko Billie Eilish soittaa kertomaan Tyylissä Päätoimittaja Laura kuinka hän oppi lopettamaan kilpailun muiden naisten kanssa – varsinkin kun on kyse paineesta katsoa “hyvää”. Tämä on erityisen tärkeää, toteaa aktivisti Saru Jayaraman, koska naiset tarvitsevat toisten apua, jotta he onnistuisivat. “Meidän kaikkien on oltava pahoja ja pysyvät yhdessä pahamaineina”, hän sanoo. “Ei ole muuta tapaa voittaa.”

Voit tunnistaa Jayaramanin Golden Globes -tapahtumasta, johon hän osallistui Amy Poehlerin päivämääränä lisäämällä tietoisuutta ravintolapalvelukeskuksista United (ROC United), voittoa tavoittelemattomalle yrittäjälle, joka etsii ravintolan työntekijöiden oikeuksia. Jayaraman on ollut keskeinen toimija Time’s Up -liikkeessä sen alusta lähtien. Hänen organisaationsa kautta hän edustaa työntekijöitä alalla, joka on häpeällistä sen häirinnästä ja heikosti alhaisesta palkasta.

Takeaway? Badass-naiset ovat yhdessä. Katso näitä leikkeitä kuulemaan enemmän Brzezinski, Eilish ja Jayaraman ja kuuntele koko jaksos täällä.

Koko toinen jakso Kuka kulkee maailman: Badass Women Special ilmestyy tänään Beat 1: ssä Applen musiikissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map