Kutsut ovat ensimmäiset näyttövierailijat, jotka saavat bride-to-bein erikoispäivän, ja Monique Lhuillier pyrkii virallisesti varmistamaan, että jokainen tarkistaa “Kyllä” kyseisen RSVP-ruutuun. Rakastettu suunnittelija ja morsiuspuvun asiantuntija laajentaa salkkunsa häät kutsut ja paperitavarat, WWD raporttien.

Yksilölliset luomukset muistuttavat hänen haaveillut hameensa (ajattele Chantilly-pitsiä yksityiskohtaisesti, kukkakuviot, kultafoliot ja teksturoidut lisäykset), ja riippuen siitä, mitä haluat lisätä tai poistaa, vaihtelevat 200 dollaria ja 1500 dollaria sarjaan 100.

Sinut on kutsuttu juhlimaan uusi paperitavarakokoelma, joka on saatavilla 23. toukokuuta! �� X M Ainoastaan ​​@FineStationery #MLFinePaper #celebrate #savethedate #mlbride

Monique Lhuillierin (@moniquelhuillier) kuva lähetetty

“Hienopaperit ja kutsut tuntuivat aina luonnolliselta etenemiseltä häihin suunnitelluille morsiuksille. Se on jotain jota olen aina halunnut tehdä, “suunnittelija kertoi WWD. “Tämä on 20-vuotisjuhla yritykselleni, ja tunsin, että tämä olisi seuraava asia, jonka haluaisin tehdä.”

RELATED: Et usko kuinka monien julkkisten on ollut naimisissa enemmän kuin kerran

Emme voi odottaa, kuinka upeita nämä tilaustyöt ovat.