Mo’Nique taistelee rodullista epäselvyyttä Hollywoodissa – Onko kukaan kuuntelemassa?

Raha on valtaa, ja naiset eivät saa osuutensa siitä. Amerikassa miehet ansaitsevat 20 prosenttia enemmän naisia ​​kuin naiset, ja ero on vielä suurempi väripuolten naisille. Nyt on aika sulkea tämä aukko – ja nämä ovat naisia.

Mo’Nique, näyttelijä ja koomikko, joka tunnetaan parhaiten hänen Oscar-palkinnostaan ​​vuonna 2009 Kallisarvoinen, on luun valita Netflix. Aiemmin tänä vuonna streaming-palvelu tarjosi hänelle 500 000 dollarin suuruisen sopimuksen komedian erikoisuudesta. Näyttelijä tuntui vähäiseltä. Chris Rock ja Dave Chappelle varasivat samankaltaisia ​​yhden tunnin stand-up-paikkoja 20 miljoonaa dollaria palaa, ja Amy Schumer varasi 13 miljoonan dollarin (uudestaan ​​neuvoteltu 11 miljoonasta dollarista, mikä tuntui epäoikeudenmukaiselta alhaiselta verrattuna miesten tarjouksiin). Mutta kun Mo’Nique vastasi pyytämällä Netflixin boikotointia, viitaten sukupuoleen ja rodulliseen puolueellisuuteen, Twittersphere hiljensi – jotkut nauruttivat hänen vaatimuksiaan.

“Tiedät, kun soitin boikottiin, siellä oli ihmisiä, jotka sanoivat:” Se on äärimmäistä. “Ja anna minun ensin sanoa: olen samaa mieltä,” Mo’Nique kertoo Tyylissä. “Eikö kuitenkaan ole epäyhtälö äärimmäistä? On tilanteita, joissa sinun on täytettävä äärimmäiset äärimmäiset. “

Netflixin koettelemus ei tapahtunut tyhjiössä, hän selittää. Mo’nique, joka teki nimensä Parkers ja hänen osuma Showtime erikoisuus Queens of Comedy, kertoo olevansa rodusta ja sukupuolesta poikkeava alusta. Vuonna 2009 kuitenkin Oscarin houkuttelussa, BET-talk show -ohjelmassa ja kiinnostuksen kohteena, hänen menestyksensä oli saavuttanut huippunsa – mutta jäi jyrkästi erimielisyyden jälkeen. Kallisarvoinen johtaja Lee Daniels. Mukaan näyttelijä, hän oli blackballed Hollywoodissa, kun kieltäytyi matkustamaan tehdä lehdistön esiintymistä elokuvan. Who’opi Goldberg on kritisoinut muun muassa Mo’Niquesta, mutta hän oli täyttänyt 50 000 dollarin sopimuksensa elokuvasta, joka maksoi yli 63 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti – eikä hänelle tarjottu lisää rahaa kampanjaan sen puolesta.

SAMANKALTAISET Morning Joe Cohost Mika Brzezinski ei koskaan tuota tätä rahaa virheeksi

# BOYCOTT # NETFLIX FOR # COLORBIAS JA #GENDERBIAS. PLEASE STAND ME. RAKASTAN MEITÄ.

Mo’niquen (@therealmoworldwide) yhteinen viesti

Mo’Nique oli nopeasti nimeltään “vaikea työskennellä” (“Jos mies sanoi sinulle, että sinun täytyy saada paskaasi yhteen, hän on johtaja.” Jos nainen tekee sen, mitä hän pitää? ja elokuvan elokuvassa mustaan ​​naisiin kohdistettujen rajoitettujen roolien kohdalla hän alkoi nähdä pienempää ja vähemmän tarjouksia.

Mo’Nique viittaa odottamattomaan menestykseen Kallisarvoinen koska hän on todistanut rodullisesta puolueellisuudesta Hollywoodissa. Aluksi hän väittää, Lee Daniels kertoi hänelle, että hän odottaa elokuvan flopista, koska ihmiset olivat sanoneet: “Kukaan ei halua nähdä kahta rasvaa ja mustaa naista suurella näytöllä.” Hänen vastauksensa nyt? “Nämä kaksi mustaa naista auttoivat elokuvan tekemään 63 miljoonaa dollaria vain 1000 näytöllä.”

Netflix, Mo’Nique sanoo, oli olki, joka rikkoi kamelin selän. Hän kertoo Netflixin keskustelun hänen aviomiesjohtajansa Sidney Hicksin kanssa, kun he kertoivat hänelle, että 500 000 dollaria perustui siihen, mitä he luulivat Mo’Niquen tuovan: “Sidney sanoi:” No, perustuen Mo’Niquen jatkoon ja melkein kaikesta että hän on tehnyt, se on ollut numero yksi. “” No, emme perustele tarjouksia pois jatkaa. “Joten [Hicks] sanoi,” No, mistä te olette perusta kauppaa pois? Miten Amy Schumer sai numeron? “” No Amy myi Madison Square Gardenin kahdesti ja hänellä oli osuma-elokuva vuonna 2017. “Sitten mieheni sanoi:” Eikö tämä ole Amy Schumerin jatko? “” Keskustelu hiljensi , Mo’Nique sanoo. Netflix – jonka tarjouksessa määrättiin muun muassa, että Mo’Nique ei ilmestynyt muille komedian erikoisuuksille yhden vuoden ajan eikä käytä ohjelman materiaalia kahden vuoden ajan – kieltäytyi neuvottelemasta edelleen. (Netflixin edustaja sanoi, että “Netflix ei kommentoi sopimusneuvotteluja.”)

RELATED: Melissa McCarthy’s No-Bullshit -tapahtuma rahan ansaitsemiseen

ÄLÄ KOSKAAN AIHEUTTAA. LUE KAIKKI EMAILIT. OVAT KORVAUKSEN S W I P E ���� LEFT. TUTUSTU LATAA, MITÄ TAPAHTUA TÄYDELLISESTI. ÄLÄ KOSKAAN AIHEUTTAA, MIKÄ TULEE OIKEALLA. Rakastamme y’all todellisia. #allownoonetomistreatyou #getupstandup #boycottnetflix #truth

Mo’niquen (@therealmoworldwide) yhteinen viesti

Hänen päätöksestään julkistaa epäonnistuneista neuvotteluista Mo’Nique sanoo: “Kun ihmiset sanovat:” Sinun ei olisi pitänyt tehdä niin “, minä kysyn heiltä:” No, mitä sinä ehdotat? Minua pyydettiin, että boikotti sanoi, että on aika, että me todella olemme todella kuulleet. “

Monet vikaa Mo’Niquen miehestä, joka on löytänyt päätä useiden elokuvantekijöiden kanssa uransa taantumasta. Toiset ovat vastanneet Mo’Nique’n toimintapyyntöön huomauttaen, että hänellä ei ehkä ole tällä hetkellä merkitystä Schumerille tai Chappelleille. Loppujen lopuksi Schumer ja Chris Rockin Twitter-seuraajat ovat miljoonia, kun taas Mo’Nique’n – mutta myös Chappellen – on sata tuhatta. Ainoat julkkikset, jotka hyppäsi hänen puolustukseensa olivat Chance the Rapper ja koomikko Wanda Sykes.

Mutta Mo’Nique ei ole tyytyväinen näihin vastauksiin, varsinkin kun Sykes paljasti, että hänelle tarjottiin oma Netflix-komediaansa 250 000 dollaria. “Olin loukkaantunut mutta löysin toisen kodin,” Sykes kirjoitti Twitterissä kiittäen Mo’Niqueä puhumasta. “Sitten kysytte kysymyksen”, Mo’Nique kertoo. “Mikä on tilanne naisten värin ja Netflixin kohdalla? Mitä meistä on, että minua tarjottiin yksi kahdeskymmeneskuudes Amy Schumer [-sarjasta]? Olkoon selvä: Chris Rock ja Dave Chappelle ansaitsevat sen, mitä he saivat. Amy Schumer ansaitsee mitä hän sai. Mikä on minusta ja Wanda Sykesistä, ettemme saaneet tällaisia ​​sopimuksia? Ainoa asia, jonka voimme kehittää, on ihon väri. “

RELATED: Suurin Money Mistake Naiset tekevät

“Ihmiset sanovat, että ne ovat numeroita”, Mo’Nique jatkaa. “No, kun aloitat numeroiden vertaamisen, he sanoivat, että Amy Schumerilla oli osuma-elokuva, napannut. napannut teki 45 miljoonaa dollaria teattereissa [kotimaassa] yli 3 000 näytöllä. Lähes joulu, elokuvan, johon olin, teki 42 miljoonaa dollaria [kotimaassa] noin 2 000 näytöllä. napannut maksaa 42 miljoonaa dollaria. Mitä sanot heidän voitonaan?? Lähes joulu maksaa 17 miljoonaa dollaria. “

Mo’Nique on kokenut kilpailueroa pitkään – vaikka hän ei tiennyt aluksi, hän sanoo. “Musta nainen on ollut matalapalkka totemapäällä. En oikein ymmärrä sitä alussa, mutta muistan, milloin Parkers oli menestys. “Ensimmäisen kauden menestyksen jälkeen Mo’Nique sanoo pyytäneensä korotusta. Vastaus? “Odottakaa ensi kausi.” No, kun ensi kausi tuli, olimme vielä [osuma, mutta verkosto sanoi:] “Yritämme todella odottaa kolmannen kauden.” Jos olet väriä, standardi on odottaa kolmas kausi? Oli aikoja, jolloin en tiennyt juuri sitä, mistä piti. “

Mo’Nique on seurannut Hollywoodin aliarvostusta myös muita mustia naisia. “Kun katsot Forbesin [Highest Paid Celebrities] -luettelon, miten ei ole musta näyttelijöitä luettelossa?”, Hän sanoo. “Emme ansaitse olla listalla?”

RELATED: Miksi seksuaalinen häirintä laajentaa palkkaeroa?

Mo’Nique suosii naisia, kuten Jessica Chastain, jotka auttoivat ottamaan Octavia Spencerin neuvottelemaan samasta sopimuksesta, jonka hän sai sen jälkeen, kun hän sai tietää, että Spencerille tarjottiin alun perin paljon alhaisempi Apu. “Ensin sanon: Jessica, vauva, tervehdimme sinua, koska olit riittävän rohkea ja tarpeeksi rohkea sanoa: ‘Odota hetki, tämä ei ole reilua, ja mitä en voi tehdä, puolelta siskoani viihdettä tietäen, että hän saa paljon vähemmän kuin minä. Jos useampi meistä otti kantaa sanomaan: “Tämä ei ole oikein”, niin se olisi parempi paikka. “

Se tekee tällaisen yhteistyön sulkemaan kilpailurajan, Mo’Nique sanoo, kehottaen myös miehiä “puhumaan ja puhumaan”. Hänen mukaansa tuottajat ja studiot, hän sanoo, on aika elokuvissa, joissa on enimmäkseen mustia valokuvia lopettamaan nimittämisen alhaisen budjetin elokuviksi. “Älä pidä hyväksyntää” Tämä on vain vähän edullinen elokuva “, kun sinulla on Oscar-voittajia, kuumia myyjiä ja näyttelijöitä – miten meidän elokuvia pidetään aina alhaisina budjetteina?” Hän sanoo.

Toinen ehdotus? Maksa avoimuus. “Aloitetaan palkkojen lähettäminen ja nähdä. Näit, että Shonda Rhimes sai 100 miljoonan dollarin sitoumuksen Netflixistä – se on mahtavaa, eikö? Mutta miksi valkoisen kaveri teki Vahingonilo [Ryan Murphy] saa 300 miljoonaa dollaria, kun taas Shonda Rhimesin jatkaminen ylittää hänen? “

RELATED: Miten Media Mogul Tina Brown oppi neuvottelemaan – ja sai miljoonan dollarin bonuksen

Mo’Nique kertoo usein olevansa tietoinen siitä, että “Sinun pitäisi olla kiitollinen siitä, että olet saanut puolueen kutsutuksi”, hän hylkää asenteensa. Mutta hän ei pidä epämiellyttävänä Netflixin pysähtyneestä rajoitetusta julkisesta tuesta. Hän odottaa olevansa yksin, hän sanoo.

“Katson Hattie McDanielin kuvaa” – ensimmäinen musta henkilö, joka voitti Oscarin Tuulen viemää vuonna 1939 “, että pidät kaapissa. Tarkastelen tuota naista, ja hän näyttää takaisin minuun ja sanoo: “Olen jo ottanut persettä vatsasta kaikille. Keskustelu, jota hänellä oli, ei ole erilainen kuin keskustelu, jota meillä on tänään. Sadan vuoden kuluttua meillä on sama keskustelu? “Mo’Nique kysyy lisäämällä:” Toivon, että pieni tyttö, joka ei ole syntynyt, ei lue tarinoita ja sano: “Vau, meillä on vielä sama asia . ‘”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 87 =

map