Mo’Nique kutsuu Netflixin boikotoimaan yli yhdenvertaisen palkan – oli hänen tarjouksensa oikeudenmukainen?

Mo’Nique on saanut itselleen hyvin yleisen sanasodan Netflixin kanssa. Tammikuussa koomikko vaati boikotoimaan streaming-jättiläistä, soittamalla heitä sekä värin että sukupuolen puolueellisuuteen, kun hänelle tarjottiin 500 000 dollaria elokuvan erikoiselokuvaan. Torstaina hän esiintyi Näkymä keskustelemaan hänen ehdottamastaan ​​boikotoinnista.

# BOYCOTT # NETFLIX FOR # COLORBIAS JA #GENDERBIAS. PLEASE STAND ME. RAKASTAN MEITÄ.

Mo’niquen (@therealmoworldwide) yhteinen viesti

“Kun Chris Rock ja Dave Chappelle saivat tarjouksensa, he olivat 20 miljoonaa dollaria ja he olivat hyvin julkisia tarjouksista. Kun Amy Schumer sai alun perin tarjouksensa, se oli 11 miljoonaa dollaria. Hän palasi Netflixiin ja sanoi: “Minun ei pitäisi saada, mitä legendat saavat, mutta koska olen nainen, minun pitäisi saada enemmän.” Ja Netflix sopi ja antoivat hänelle 2 miljoonaa dollaria enemmän, “Mo’Nique sanoi Näkymä.

Kun hän kysyi, miksi hänelle tarjottiin 19,5 miljoonaa dollaria vähemmän kuin Rock ja Chappelle, hän kertoo, että hänelle kerrottiin: “Menemme sen mukaan, mitä odotamme teidän tekevän.” Vaikka Netflix ei kommentoi sopimusneuvotteluja, he ovat sanoneet menneisyydessä, että he käyttävät sisäisiä tietoja ilmoittaakseen tarjouksista ja katsovat, miten taiteilijat ovat historiallisesti suorittaneet palvelun. Mo’Nique on viitannut kahdella aiemmalla Netflix-erikoisalalla.

Näyttelijä oli erityisen järkyttynyt selityksestä, koska hän väittää, että hänelle kerrottiin, että hän on sama kuin muut komedia legendat, jotka saivat suuria palkkoja heidän erikoisuutensa vuoksi. “Netflixin varapuheenjohtaja sanoo miehelleni ja asianajajamme,” Muuten Mo’Nique on myös legenda. “No, jos olen legenda, miksi en saa sitä, mitä legendat saavat,” hän sanoi.

Mo’Nique väittää myös, että hänelle kerrottiin, että Netflix ei tee tarjouksiaan resurssien perusteella, mutta yritys sitten osoitti Amy Schumerin loppuunmyytyjen Madison Square Garden -esitysten ja elokuvan Junaonnettomuus koska hänen 13 miljoonan dollarin palkkapäivä oli syynä.

RELATED: 7 voimakasta naista, jotka taistelivat palkkatasosta

“Hollywoodissa musta nainen, aluksi sinulle kerrotaan, rakenna resepti ja se saa rahat. Sitten kehität reseptiasi ja sitten sanovat, että tiedät mitä, näemme resepin, mutta saamme ne seuraavan kerran. Ja et koskaan tavata seuraavalla kerralla, “hän sanoi Näkymä.

Netflixin boikottien ohella Mo’Nique toi esiin toisen epäkohdan keskustelun aikana. Näyttelijä toi esiin vuoden 2009 elokuvasta, Kallisarvoinen, josta hänelle maksettiin 50 000 dollaria, hän sanoo. Hän sanoi, että hänen täytettyään sopimusvelvoitteensa häneltä pyydettiin vapaata työskentelyä edistämällä elokuvaa ulkomailla ja kieltäytyivät. Mo’Nique väittää, että hänet rankaistiin Lee Daniels, Tyler Perry ja Oprah Winfrey tapausta varten, ja se vahingoitti hänen Hollywood-uraansa.

“Joten kahdeksan vuoden ajan perheeni on kärsinyt ja urani on kärsinyt, koska en sallisi näiden yksiköiden kiusata minua”, hän sanoi.

Näkymä isäntänä Whoopi Goldberg oli nopea soittaa ja kertoi Mo’Niquelle, että hän oli velvollinen edistämään elokuvaa ilman lisätyötä. “Aion lopettaa teidät, koska sopimuksellisesti, kun teet elokuvan, riippumatta siitä, kenen kanssa olet allekirjoittanut sopimuksen, sinun on lähdettävä ja edistettävä mainittua elokuvaa”, hän kertoi Mo’Niquelle. “Ja meillä on ollut tämä keskustelu, ja sanoin, jos olisit soittanut minulle, olisin voinut kouluttaa sinut odotuksiesi.”

Katso heidän keskustelunsa yllä olevassa videossa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 + = 83

map