Miten saada upea prom hiustyylien viime yön episodi melko vähän valehtelijoita

Prom night on Sievät pienet valehtelijat voi tarkoittaa vain kolmea asiaa: upea puku, tonnia draamaa ja jotkut melko upeat hiukset. Vaikka emme jakaa mitään spoilereita (sinun täytyy seurata itseäsi jännittävään episodiin), me kiinni Kim M. Ferryn, näyttelyn hiusosaston päästä, saadaksemme selville, miten jokaisen “tehdä kotona”.

Ei ole niin yllättävää, että tarina-aiheinen juttu, joka on nimeltään “Viimeinen tanssi”, on Ferryn “kuunleikkausprojekti” kaudelta 6. “Suunnittelimme hienoja kampauksia, rakennettiin, leikattiin ja lisättiin hiustyyppejä ja monimutkaisia ​​punoksia”. kertoo Tyylissä. “Vuokrasin koruja suunnittelija Mary Anne Brown. Hän teki minulle kauniit mukautetut hiustarvikkeet – kaikki käsityönä. “

RELATED: Haluat Bobin, kuten Lucy Hale? Hanki kaikki yksityiskohdat suoraan kampaajastaan

Nätti Little Liars Hair - Embed - 2
Eric McCandless / ABC-perhe

Luominen etsii Aria (Lucy Hale) ja Hanna (Ashley Benson) lyhyempiä tyylejä, tekstuuri oli avain. Suojelemalla tähtien hiuksia lämpövaurioilta, lautalla valmistettiin jokaisen osion White Sands Liquid Texture Medium Hold (20 dollaria, whitesandsproducts.com), asetussumua, jota voidaan käyttää märissä tai kuivissa hiuksissa. Seuraavaksi hän tarttui 1 tuuman kaarevaan rautaseen ja käärii 1 tuuman kappaleita pystysuoraan putken ympärille. “Pidä 4 – 5 sekuntia ja vedä sitten varovasti alas kihartumaan ja anna hiukset pudota paikalleen jäähtyä, kun se riippuu”, hän ehdottaa. “Tämä kulma auttaa antamaan vaikutuksen, että he lähtivät ulos merestä ja antavat hiustensa kuivua auringossa.”

Päättäessään muuttaa Hanna’s bobin kauniiseen updoon, Ferry päätti työskennellä faux punoksella. “Aloitin kaulan kaulaan ja sitten nostin kappaleen ympäri päänsä ja pään etuosasta kruunun kaltaiseksi punokseksi, jotta saisin aikaan mielenkiintoisen, hienon tekstuurin ja keskipisteen. hiusnaulan toisella puolella oikeanpuoleiseen napaansa “, hän sanoo. Sitten hän hitaasti pyyhkäisi tähden hiukset alhaiseen ranskalaiseen kierteeseen käyttäen Bobby-tappeja varmistaakseen paikallaan.

Nätti Little Liars Hair - Embed - 1
Eric McCandless / ABC-perhe

Spencer (Troian Bellisario) ja Emily’s (Shay Mitchell) hohdokas pitkä aallot, pro stuck vastaavaa tekniikkaa. “Suurten aaltojen luomiseksi voit siirtyä suuremmalle raudalle. Mielestäni 1 tuuman kuuma rauta toimii hyvin pitempien ranta-aaltojen kanssa, hän sanoo. “Käytä kuitenkin hyvää ruiskutusta ja kiristä pystysuoraan vaakasuoran sijaan ja varmista, että vedät aallon ulos, kun se jäähtyy.”

LÄHETTÄJÄ: 27 valokuvaa, jotka saavat sinut erittäin innoissaan tänä iltana Sievät pienet valehtelijat Kausi Premiere

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 29

map