Miten pukeutua aivan kuten Jennifer Lopez kuntosalilla

Jennifer Lopezin syyksi katsotaan tyyli kuvake. 

Rohkea punainen matto näyttää? Hän tekee heidät. Upea tyyli luottamus? Hän sai sen. Ainutlaatuinen kyky sekä työntää kirjekuori ja tehdä parhaiten pukeutuneita listoja? Täytyykö jopa kysyä sitä (katso täältä, täältä ja täältä, kiitos ja kiitos). 

Mutta entä kun hän osuu kuntosalille? J.Lo on jo päässyt rehelliseen ruokavalioon ja kuntoiluun, joka pitää hänet kärsivällisessä muodossa, mutta kun se tulee muotiin, jossa hän hikoilee hikiä, hänen kuntoikkunansa todella puhuu itsestään – ja se sanoo “UNIFORM ” äänekäs ja selkeä. 

Vaikka muut julkkikset ovat pakkomielle Lululemonin perusasiateista ja neutraaleista Outdoor Voices -urheilurioista (jotka ovat sekä fab, että ennätys), Lopez mieluummin omaksuu asioita omalla tavallaan. Tässä on muutamia keskeisiä takeaways muotia hän pakkaa hänen kuntosali takaisin ennen jokaista harjoittelua. 

1. Loud Leggingsit

Lopezin harjoitusmuodin arsenaali on ensimmäinen ja tärkein osa? Leggingsit. Painetut, rohkeat, värikkäät leggingsit.

J Lo workout embed
James Devaney / Getty Images

Äänenvoimakkuudellaan on äänihuuletko, muut kuntosalirenkaat rakentavat itsensä. Hän kuluttaa painettuja leggingsteja lukemattomissa väreissä, ja hän kääntyy heille säästä riippumatta. Onko se jäädytetty? Yhdistä ne käsineisiin ja talvivaatteisiin. Onko se sietämätöntä kuumaa? Yhdistä ne kasvin yläosaan. 

J Lo workout embed
James Devaney / Getty Images

Mahdollisuudet ovat rajattomat, mikä tekee tästä Lopezin lopullisesta pakostakin. 

RELATED: J. Lo, Queen of Bling, kantaa $ 2,900 laukun kuntosalille

2. yhtä lihavoidut kengät

Vain siksi, että leggingsit tekevät lausunnon, ei tarkoita sitä, että muu asu on jäähtynyt. Tämä on Lopulta Jennifer Lopez ja “Let’s Get Loud” laulaja tarkoitti jokaisen kappaleen sanaa. 

J Lo workout embed
Gotham / Getty Images

Lopezilla on pehmeä paikka kirkkaille kenkiin, etenkin neon keltaiselle lajikkeelle, joten jos ohjaat J.Loa kun aloitat jooga-luokka, ne auttavat. 

3. Arm (ja Ear) Candy

Lopez haluaa mennä isompaan tai mennä kotiin hänen lisävarusteillaan ja urheilullisilla pyydyksillä, mikä merkitsee toisinaan 900 dollarin Valentino-laukkua barre-luokkaan. Rento.

Hän sanoi niin paljon itseään, kun hän puhui Tyylissä toukokuun 2018 kysymyksessämme. 

“Kaikki Bronxissa kasvaessa vaikutti minuun, ja se on edelleen minun kanssani tänään. Käytän silti suuria vanteita ja paljon koruja, olipa sitten mukulakivi tai Timberlands”, hän sanoi. “Kuinka minä teen hiukseni, olen edelleen poninhäntä, päähänpennuinen tyttö, joka on aivan Puerto Rican Bronx.”

J Lo workout embed
Alessio Botticelli / Getty Images

Tietenkin tämä tarkoittaa myös kuntosalille.

Video: Miten saada keho kuin Jennifer Lopez

4. Solid-värinen Top, yleensä pitkähihainen

Ei kaikki hyvin rakennettujen osien osa Katso voi olla silmiinpistävää, muuten jokainen pala kilpailisi silmäsi huomion puolesta samanaikaisesti (ja kukaan ei halua käyttää muodissaan näyttävää muotia). Harjoituspohjat ovat tyypillisesti alue, jossa Lopez menee hieman pehmeämmäksi ja perustavaksi, auttaakseen muita kappaleita, joita hän käyttää, puhuvat itseään itseään. 

J Lo workout embed
James Devaney / Getty Images

VIDEO: Jennifer Lopez puhui ikääntymisestä – tässä on uusin

 

5. Blinged Out Starbucks Cup

Hyvä on, tämä on vähemmän harjoittelu tärkeä ja enemmän hemmottelua, mutta hei, me kaikki tarvitsemme niitä ylimääräisiä erityisiä motivaatioita saada meidät ulos sängystä lyödä kuntosali ensinnäkin. 

J Lo workout embed
Raymond Hall / Getty Images

Lopez on havaittavissa kerta toisensa jälkeen hämärässä Swarovski-kanteessa Starbucks cup kädessä. Tarve jotain kaunista ja toimivaa tekee täydellisestä merkityksestä, varsinkin kun hän on varhainen lintu kuntosalillaan ja saattaa tarvita ylimääräistä kofeiinia. 

RELATED: Jennifer Lopez puhui ikääntymisestä jälleen – tässä on viimeisimmät

“Tykkään aamulla,” hän kertoi meille toukokuussa. “Se vapauttaa minut, saa minut valmiiksi päivään ja pitää minut vahvoina, olen vakuuttunut siitä, että työskentely on osa sitä, mikä tekee minut niin onnelliseksi, uskon todella, että kun huolehdit itsestäsi ja työskentelet terveenäsi, voit paremmin hoitaa rakastamasi. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 17

map