Miten “Luonnollisesti unetaattinen” Lena Dunham lähestyy hänen harjoituksiaan Tracy Andersonin kanssa

Lena Dunham lähti keskiviikkoilta juhlimaan Tracy Andersonin lippulaivamestarin avajaisia ​​New Yorkissa. Dunham on yksi fitness-gurun monista omistautuneista suojelijoista henkilökohtainen tavoite rakentaa vahva ja voimakas ruumis huolimatta itseään kuvaavasta “luontaisesti luontaisesta luonteesta”.

“Mielestäni minulle suuri asia oli se, että Tracy vain hyvin selvästi ei yrittänyt muuttaa kehoni,” Tytöt yhteistyön luoja ja tähti kertoivat Ihmiset tapahtumassa. “Olen tullut hänen luokseen ja oli kuin:” Minulla on endometrioosi, minulla on kroonista fyysistä tuskaa, haluan vain tuntea itseni vahvemmaksi. Haluan vain olla vahvempi ydin, haluan tuntea olevani enemmän voimaa koko päivän ajan, miten Tulen sinne? “Hän sanoi.” Pidän siitä, että hän oli tulossa tuohon perspektiiviin kuin haluaisi, haluan kutistaa kuusi tuumaa … “

Jotkut Andersonin muut julkkisasiakkaat ovat uskomattoman sopivat Jennifer Lopez ja Gwyneth Paltrow, jotka Dunham hilpeästi kutsui FaceTimea avajaisissa tapahtuman punaisella matolla:

TK
Michael Stewart / FilmMagic

Dunhamilla on melko terveellistä lähestymistapaa harjoituksiinsa. “Olen niin luonnollisesti epätodennäköistä, että menen sisään ja olen innoissani, jos voin saavuttaa jotain”, hän kertoi Ihmiset. “Taistelen vain sellaista tunnea [luokkakavereiden painostuksesta] olemalla kirjaimellisesti fyysisiä odotuksia itselleni, mikä tekee siitä kaiken täydellisesti”, hän paljasti klassisessa Lena Dunham -humorissa.

Kouluttajan mukaan Dunham “tietää, mitä hän haluaa keholleen.” Aina hyvä alku!

VIDEO: Miten saada keho kuin Gwyneth Paltrow

 

LATAAAN: Lena Dunham Breaking “Säännöt” Muoti

“Naiset ajattelevat aina, että heidän on näyttävä joku muu”, Anderson sanoi. “Haluan todella esimerkkejä kuten Lena, kuten Jennifer [Lopez], kuten Gwyneth [Paltrow], jotka ovat todella ylpeitä siitä, kuka he ovat, ja he vain haluavat olla terveellisiä ja tasapainoisia itselleen. “

Kuulkaa, kuulokaa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − 36 =

map