Miten Jason Derulo kouluttaa hänen paitaa ilman musiikkivideoitaan Jennifer Lopezin kanssa

Jos pidät siitä, mitä näet yllä, niin rakastat Jason Derulon uutta musiikkivideoita. Kun kuulimme ensimmäisen kerran uutisen siitä, että 25-vuotias laulaja kilpailee eeppisen visuaalisen kohtelun kappaleensa “Try Me” kanssa Jennifer Lopezin kanssa, mielikuvituksemme valloittui. Ja vaikka hän pitää äitinsä paljon yksityiskohtia, niin DuJour Lehden muotiviikon juhla Avenue of N.Y.C. Keskiviikkona hän ilmoitti, että siihen liittyy paljon heikosti pukeutuneita hetkiä – ja että hän on kehittänyt ruumistaan ​​vastaavasti.

“Olen todella pakkomielle, kun työskentelen näinä päivinä”, hän kertoi Tyylissä. “Nyt potkimme sitä korkealle vaihteelle, joten teen kaksi päivää: voimakkuus aamulla ja sitten sydän yöllä. Sydänni on vain pelkästään koripallon pelaaminen tekemällä Insanity-harjoitusteippoja tai menossa yksinkertaisella sprintillä nippu kertaa. ” Voimakas hoito herättää kysymyksen: Miksi kaikki prep? “Se on varmasti seksikkäistä videota, jossa on tonnia tanssia”, hän lisäsi. “On olemassa paljon paita-hetkiä.” Odotamme runsaita puroja.

RELATED: Song I Have on Repeat: “Haluatko haluta minua” Jason Derulo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 17

map