Mitä Zac Efron söi saada oman kynnen Baywatch Bodin

Ei ole mikään salaisuus, että Zac Efron näyttää kuumalta kuin koskaan. Kun valokuvaajat ottivat hänet taluttomaksi Baywatch asetettu, näyttelijä otti tilannetta hallitsemalla lähettämällä hiljaiset valokuvat omalle Instagram-tililleen. Efron täyttää ratapölkyt esteestä ja heiluttaa köysiä ja kärpäsiä ilman läpi – ilman lankaa.

“Ei mitään kuin vähän #NinjaWarrior -koulutusta aloittaa päivä. Tämän hetken koulutuksen kuukausia ja kuukausia … “hän kirjoitti yhden vaikuttavan kuvan otsikossa:

Mitään kuin vähän #NinjaWarrior -koulutusta aloittaa päivä. Tämän hetken koulutuksen kuukausia ja kuukausia … Tuo se @therockille tee tämä ALL DAY -vauva! #Laajakaista # tuntuu tarpeellisilta

Kuva, jonka Zac Efron (@zacefron) on kirjoittanut

Hänen pesualtaansa tarvitsi luonnollisesti paljon kovaa työtä kuntosalilla, mutta mitä hän leikkasi harjoittelun jälkeen? Efron vieraili tiistai-iltana paljastaakseen hänen sisällönsä Baywatch ruokavalio.

“Yhdeksän päivää ehdottomasti nollaa hiilihydraatteja ja sokeria. Ainoastaan ​​orgaanista ruohoa syötetty / vapaa valikoima proteiineja ja orgaanisia lehtivihreitä, “hän tweeted.

Selvästi hänen rajoittava ruokavaliotaansa maksoi, kuten hänen veistämässään abs. Mutta sen jälkeen tähti oli valmis heittäytymään. “Joka johtaa … #Cheatday” hän seurasi hänen seuraava tweet. Ja yhdeksän päivän laihduttamisen jälkeen hän oli kaipaava, hyvin, lähes kaiken! “Haudattiin pihvi, 4 sivuperunaa / vihanneksia, macncheesea, 3 jälkiruokaa, leipää / voita, tiiliä o juustoa ja kaviaaria”, hän kirjoitti.

RELATED: Olette vakavasti koskaan nähneet Zac Efron Look This Cut

Tällaisen hullun valmennuksen kanssa päästäkseen hulluksi Baywatch muoto, sanomme, että Efronin huono päivä oli ehdottomasti hyvin ansaittu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 60 =

map