Mitä voimme oppia #BoysInMakeupista

Kuka sanoo, että vain tytöt voivat näyttää virheettömältä? Tämä on ajatteluprosessi #BoysinMakeupin takana, joka on uusi Instagram-liike, joka siirtyy hitaasti sosiaalisen median alaisuuteen. Maali? Muuttamaan pitkäaikaisia ​​kauneuden kulttuurisia ihanteita. Upeilla snapsilla, joissa on rohkeat ripset, alushousut ja pro-muotoilu, urospuoliset meikki-gurut esittelevät maailmaa yhdessä tärkeän viestin kanssa: Jokainen voi näyttää ja tuntea upeaa. Seuraavassa kysyimme viisi heidän tarpeellisista tuotteistaan. Ole valmis lähikuvaasi, pojat!

RELATED: Miten saada Face Lift vain 12 dollaria

Manny Gutierrez

men in Makeup
mannymua733 / Instagram, ystävällisyys

Kovaa hehkua varten spritz MAC: n Prep + Prime Fix +: ssa ($ 22; maccosmetics.com). Se nosta ihoa ja pidä meikkiäsi näyttäväksi koko päivän.

Gino Baileau

men in Makeup
ginobaileau / Instagram, kohteliaasti

Voit vampyyrätä poskipunaasi seuraavalle selfiessi varten, kokeile ääriviivaa Chanelin geelipohjaisella bronzerilla (48 dollaria, chanel.com) puhdas, silmiinpistävä viimeistely.

Patrick Starr

men in Makeup
patrickstarrr / Instagram, kohteliaasti

Nosta raaputuspeliäsi Lilly Ghalichin pinottavien väärien silmäripsien avulla ($ 9; lillylashes.com). Oikeiden ihmisten hiusten avulla ne näyttävät lähes todelliselta. (Lähes.) Lisäksi ne ovat uudelleenkäytettäviä, joten se on hyvä sijoitus.

Randy Silva

men in Makeup
yesitsrandy / Instagram, ystävällisyys

Jos haluat pullea huulet à la Kylie Jenner, valmista niitä ekologista exfoliatoria, kuten tämä kupla-huulipuikko Lushista ($ 10, lushusa.com). Valmistettu sekoitus reilun kaupan sokerin ja kosteuttava jojobaöljy, se jättää huulet tuntuu pehmeä kuin vauvan pohja.

Peter Pratts

men in Makeup
peterpratts / Instagram, ystävällisyys

Jotta helppokäyttöinen säätö olisi mahdollisimman kattava, katso Narsin painottomia säätiöitä (48 dollaria, sephora.com). Ei vain öljy-se-se sekoittuu vaivatta vain yhdellä pudotuksella ja kestää jopa 16 tuntia!

Aiheeseen liittyvä video: Kahlana Barfield on pakotettu Bobbi Brown Pot Ruusuun huulille ja posket

RELATED: Kylie Jenner käynnistää kauneuden tuotteen – oletko valmis “Kylie’s Lip Kit”?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map