Mitä tähdet kuten J.Lo ovat tehneet auttamaan Puerto Ricon hirmumyrskytehosteita

Viikon kuluttua hirmumyrsky Maria osui Puerto Ricoon, 97 prosenttia saaren 3,4 miljoonasta amerikasta ei vielä ole valtaa.

CNN: n mukaan puolet asukkaista ei ole juoksevaa vettä, ja saatavilla oleva ruoka on nopeasti tulossa vähäiseksi. Maria tappoi vähintään 16 ihmistä, ja kun Federal Emergency Management Agency (FEMA) on lähettänyt kuorma-autoja avusta saarelle, resurssit eivät ole olleet riittäviä.

Kuva espanjankielisestä naapuruston kaduista virusti ja osoitti epätoivoa perustarpeista. Se käännettiin, “Tarvitsemme vettä / ruokaa!” Ja luemme myös “S.O.S.”

Luonnonkatastrofin jälkeen julkkikset ovat käyttäneet vaikutusvaltaansa ja taloutensa auttamaan millään tavalla. Jennifer Lopez ilmoitti lahjoittaneensa miljoonan dollarin tuoton Las Vegasin esityksistään Puerto Ricoon ja Karibiin.

“Alex Rodriguez ja minä, jotka ovat molemmat New Yorkin kansalaisia, hyödyntävät kaikkia resursseja ja suhteita viihdettä, urheilua ja yritystoimintaa varten tukemaan Puerto Rican ja Karibian helpotuksia”, hän sanoi ja myöhemmin kysyi seuraajiltaan ja faneiltaan video heidän tukensa.

Toiset ovat antaneet apua vähemmän tavanomaisin keinoin. Esimerkiksi Pitbull lainasi yksityistä suihkettaan kuljettamaan saarella kiinni sairastuneita syöpäsairauksia Yhdysvaltoihin pääsemään kemoterapiaan. Puerto Ricon kongressiedraali Jenniffer González kiitti häntä Twitterissä tiistaina ja hän sanoi lausunnossaan New York Daily News: “Kiitos Jumalasta meitä siunataan auttamaan. Juuri tekeminen. “

VIDEO: 10 kertaa J.Lo Sparkled punaisella matolla

Enemmän tähtiä on noussut syyksi. Vieritä alaspäin nähdäksesi kuuluisuuksia, jotka vaikuttavat myönteisesti.

Enrique Iglesias

Espanjalainen laulaja otti Facebookin ilmoittamaan tukensa Save the Childrenille ja Puerto Ricolle Omazen kautta. Kaksi onnekasta fania, jotka lahjoittavat vähintään 10 dollaria hurrikaani Maria: n uhreille, valitaan VIP- lipuille hänen ja Pitbullin konserttiinsa Miamiissa tai Houstonissa. Siellä he osallistuvat näyttelyyn, kohtaavat heidän taaksepäin ja jäävät neljän tähden hotelliin.

Somos Una Voz (Meillä on yksi ääni) Iniviative

Lopez ja entinen Marc Anthony yhdistävät voimansa uuden aloitteen, Somos Una Vozin (We Are One Voice) luomiseksi sosiaalisten medioiden varojen keräämiseen. Julkkikset, kuten Bruno Mars, Ed Sheeran ja Vin Diesel, ovat osallistuneet jo yli 160 000 dollarin hinnankorotukseen torstaina. Voit lahjoittaa sen GoFundMe-varainhankinta-sivulla.

Ricky Martin

Martin otti Instagramiin useita päiviä paljastaakseen, että hän vielä kuulisi veljiltään saarelta. Hän loi hätärahasun YouCaringin kanssa ja on toistaiseksi nostanut yli 427 000 dollaria. “Yksi dollari, jonka annat meille, yksi dollari, joka tulee uhreille”, hän sanoi Instagramissa. 

Anna lahjoittaa. Linkki bio. #hurricanemaria youcaring.com/rickymartin

Rickyn (@ricky_martin) yhteinen viesti

Daddy Yankee

Daddy Yankee teki oman osuutensa ja antoi kaksi erillistä 1 miljoonan dollarin lahjoitusta, yksi Feed Amerikalle ja toinen amerikkalaiselle Punaiselle Ristille. “Tiedän, että monet ihmiset kamppailevat. Ei ole kommunikaatiota, ei valtaa saarella, sairaalat eivät toimi, “hän kertoi CNN: lle. “Tarvitsemme hallitusta ennakoivammin.”

Gina Rodriguez

Jane Neitsyt star otti sosiaalisen median pyytäen seuraajia osallistumaan Direct Relief -organisaatioon, joka jakaa kaiken hyödyn uhreille saarella.

RELATED: Miten keskustella lapsesi kanssa politiikasta Trumpin Amerikassa

Stephen Colbert

Myöhäinen Show-isäntä ja näyttelijä Nick Kroll pyysi kuuluisuuksia jakamaan hankalia kuvia itsestään murroskaudesta sosiaalisessa mediassa. Jokaiselle tähdelle, joka tekee niin, näyttely lahjoittaa rahaa avustustyöhön Colbertin hyväntekeväisyyteen, Americon Dream Fundiin ja Kroll vastaa sitä.

Lin-Manuel Miranda

Broadwayn tähti myös jakaa linkin latinalaisamerikkalaiseen federaatioon, joka vaatii kaikkia osallistumaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 49

map