Mitä Susan Sarandon on oppinut olemasta ulos rahasta

Kävele Susan Sarandonin rönsyilevään asuntoon, ja sinä todennäköisesti löydät taiteilijoita, ystäviä ja vuokralaisia, jotka roikkuvat, salon-tyyliin. Se maksaa hänelle, mutta New York Cityn Gertrude Stein on melko paljon näyttelijän ainoa suuri kustannus. “Minulla ei ole paljon tarpeita,” Sarandon sanoo. Hän pitää kustannuksia tarkoituksellisen alhaisena, antaen hänelle joustavuuden valita roolit huolettomasti, maksavatko ne laskut.

Säästäväisyys tulee luonnollisesti Sarandonille, joka kasvoi pienillä rahoilla ja puhdistanut huoneistot maksaakseen hänet kollegion kautta. Kun hänet nimitettiin hänen ensimmäisen Oscarinsa, suunnittelijat eivät antaisi vaatteita ja hänellä ei ollut varaa ostaa niitä, joten hän käveli punaista mattoa säästämiskauppaan. (Hän on edelleen tappaja vintage shopper.)

Jopa historian tekemisen jälkeen Thelma ja Louise– varsinkin ensimmäinen kaupallisesti menestyvä, naisjohtava kaveri-komedia Sarandon on joskus vähentynyt urallaan. “En koskaan menettäisi työtä rahan takia, jos se on jotain, mitä haluan todella tehdä, ja valitettavasti se tekee sinusta haavoittuvaa maksaa leikkauksia”, hän sanoo. Tapahtuma: Kun kuvaat hänen 1998 elokuvaansa Iltahämärä, hän huomasi, että hänen urospuoliset kostorit, Paul Newman ja Gene Hackman, olivat oppineet hänet, vaikka tuotanto oli “suosima kansoille” -lauseke, jolla varmistettiin samapalkkaisuus. “Yksi tuottajista itse asiassa sanoi agentillemme:” Hän ei ole sen arvoista. “” Mutta Newman lisäsi ja tarjosi Sarandonille osan palkastaan. “Paavali oli tullut minulle henkilökohtaisesti ja sanoi:” Tee tämä, ja minä autan. “”

RELATED: Priyanka Chopra menetti roolin johtuen ihon väristä 

Toisin kuin hänen uusin hahmo-Ray Donovann valta-nälkäinen Hollywood-maagui, joka palkkaa nimittävän hittejä kilpailee hänen kilpailijansa – Sarandon sanoo, että hän on aina painottanut taiteen maksua vastaan. Vuonna 2009 hän perusti pingpong-klubin SPiN: n, mutta kun se muuttui isoyritykseksi ja hävisi alkuperäisestä visioistaan, hän katkaisi siteet. Alla, Sarandon avaa noin aikaa, jolloin hän työskenteli kampaajana, hänen suurimpana kohteliaisuutena ja kavallettuina … kaksi kertaa.

Hänen kasvatuksensa … Haluan esitellä tämän sanomalla Olen vanhin yhdeksästä. Yritimme vain selviytyä. Mielestäni ei koskaan keskusteltu rahasta tai sellaisesta lainkaan.

Työtä parittomat työpaikat … Minulle maksettiin lapsi, kun olin pre-teini-ikäinen, mutta työskentelin pyykillä päästäkseni kollegion läpi. Työskentelin sairaalassa. Olen työskennellyt ilmeisesti tarjoilijana – kuka ei ole? Kollegiona puhdistin asunnoista, työskentelin keskusyksikössä ja leikattiin hiuksia. Mutta leikasin hiukset saksilla, jotka ovat kuin hampaat, jotta et näe rivejä. Minun ei tarvinnut tietää paljon siitä, mitä olin tekemässä.

VIDEO: Jessica Chastain lahjoittaa $ 2,000 naisen hedelmälliselle rahastolle, kun hän kritisoi näyttelijää

 

Leikkaamalla omia hiuksiaan … Koko ajan! Silti leikata omat hiukset, huonosti. Pidän vain sitä ylös ja leikata se. Se on sotku.

Hänen yleisimpiä hemmotteluaan … Hämmästyttävä asunto- tai Oxfords-paria, koska en todellakaan ole kovin kova korkokenkiä. Myös todella hyvä kasvohoito. Tracie Martyn on mahtava. En ole ollut niin paljon, mutta haluan palata. Mitä muuta? Hieronnat, mutta en myöskään tee sitä tarpeeksi usein. Muistutitte minulle, että minun on aloitettava lohkaiseminen.

Suurimmalla kustannuksellaan … Minulla on asunto New Yorkissa, jossa monet ihmiset pysyvät siellä, jotka maksavat paljon rahaa. Minulla on taiteilijoita, jotka pysyvät siellä ja näyttelijät pysyvät siellä, ja dokumenttielokuvayhtiöni siellä oli. Liikemiesni hän sanoi: “Et koskaan käytä mitään rahaa. Jos tämä tekee sinut onnelliseksi olemaan ihmisiä siellä ja saavat sen ilmapiirin, niin se on OK. “Joten luulen, että on roihua, varmasti.

SAMANKALTAISET Morning Joe Cohost Mika Brzezinski ei koskaan tuota tätä rahaa virheeksi

Allepidemaksu (mutta olematon) Olen työskennellyt viiden naisjohtajan kanssa viime aikoina, ja he ovat kaikki alhaisen budjetin elokuvissa, koska näin he saavat laukauksen. Minulla oli uskomaton osa, kun olin Meddler, esimerkiksi. Aion kääntää suurta osaa ja naisen ohjaajaa, koska en saa lainata? Ei. Se on prosessi, joka on tärkeä minulle ja ihmisille, joiden kanssa työskentelen. Joskus sinulle tarjotaan valtava määrä rahaa jotain, joka vain imee. Joten mitä sinä teet? Jos todella tarvitset ostaa talon tai lähetä lapsesi korkeakouluopetukseen, niin ehkäpä teet sen. Mutta olen aina säilyttänyt melko alhaisen elintason, jotta en pääse siihen.

Rahatarkastuksesta hän on saanut … Olen onnistunut kavallettavaksi kahdesti, joten sanoisin, että saamani neuvot eivät olleet kovin hyviä. Ja uran neuvoja – en tiedä. Olen vain täällä, koska kaikki suunnitelmat epäonnistuivat [nauraa]. Se on ollut elämäni tarina. En tiedä, että sinulle voidaan antaa neuvoja, sillä yritys muuttuu jatkuvasti. Ainoa neuvo, jonka annan, on arvo mitä se on sinusta, joka on ainutlaatuinen; älä yritä mennä vuoroveden kanssa; yritä pitää huumorintaju.

Hänen suurin rahoitusvirhe … Tietty luottamus on olemassa. En halua laittaa niin paljon energiaa seuraamaan kaikkea yksittäistä asiaa, ja siksi olen ollut pari liiketoiminta-tilanteessa, jossa minua hyödynnettiin ehdottomasti, koska en ole esittänyt kaikkia kysymyksiä, jotka minun olisi pitänyt. Opin näin.

RELATED: Snooki sai maksetut $ 200 lahjakortit ensimmäisen kauden Jersey Shore

Alhaisen budjetin ostoksilla ensimmäiset punaiset matot … Kaikki käytetyt autot. Haluaisin pari “40-luvun mekot sukkia ja korkokenkiä. Jotkut lapsistani menevät yhä salamakauppaan löytää mielenkiintoisia vintage-kappaletta. [1988 elokuvan] Bill Durham– tämä vaatekaappi oli paljon tavaroita, joita vedin. Jotta löytäisin keinon olla jonkinlainen luonne, jos sinulla ei ole varaa todella kauniita kappaleita, olin tarpeeksi nuori ja oli hauskaa löytää vintage-asioita, joten se oli mitä käytin.

Työpaineessa … Käytän enimmäkseen sateenvarjoja. [For Ray Donovan], Pidin ajatuksesta katsoa yhdistettyä, mutta en halunnut pukeutua. Pukusuunnittelija löysi jokaisen pukukorut, jonka voit löytää. Minulla on kaappi, joka on täynnä hyppyjä. Stella McCartney, Saint Laurent. Minulla on niitä 30 vuotta sitten Agnès B: ltä. Kun tarvitset kylpyhuoneen lentokoneessa, se on todella vaikeaa, mutta muuten rakastan hyppyjä.

Yrittäjänä … Nyt olen eräänlainen irrottautunut SPiN: stä, koska se on kääntynyt alueelle, jossa meillä on taiteellisia eroja, vaikka he tekevät paljon rahaa. Ajattelin, että se oli niin hieno idea. Rakastan peliä, ja pidän siitä yhteisymmärryksestä. Annoimme pöydät pois ja aloitimme klubeja ja liigoja, kuten 50 vajaata koulua. Nyt se on tullut kannattava liiketoiminta, mutta ei välttämättä yhteisö, jonka kuvittelin.

RELATED: Yksi asia Nikki Reed ja Ian Somerhalder viettävät kaiken rahansa

Viimeisimmistä investoinneistani … Minulla on dokumentteja, joihin olen osa. Tein todella hienon [Golden Age -näyttelijän] Hedy Lamarrin. Se oli tärkeä, koska kyseessä oli naispuolinen keksijä / elokuva-tähti, joka ei saanut luottamaan siihen, mitä hän teki. Tein toisen, Soufra, joka koski Beirutissa kaikkein epätodennäköisimpiä naisyrittäjiä, jotka saivat ruokatrukin ja tulivat cateringiksi. Yritämme löytää jakelun.

Samasta palkasta … Se on kova sääntö panna täytäntöön. Ja tässä liiketoiminnassa se on niin subjektiivista. Et voi odottaa, että nuori tähtihävittäjä saa samanlaisen kuin Tom Cruise. Jotkut tähdet tässä yrityksessä saavat mega palkkoja, mutta kokonaisuutena, ei pelkästään naisia, mielestäni on vaikeampaa saada hintasi. Haluaisin tietää, mistä kaikki saivat Musta pantteri. Toivottavasti he tekivät mitä he tekivät Tähtien sota, jossa he antoivat [valettu] kappaleen jälkikäteen, koska se osoittautui tällaiseksi osaksi, joka suurimman osan ajasta ei koskaan näe. Mutta olen varma, että jokainen olisi tehnyt mitä tahansa elokuvassa, koska se oli erityisen erikoinen. Haluatko todellakin hylätä tämän elokuvan, koska he eivät tulleet lainaasi? Ei tietenkään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 82

map