Mitä pitäisi tietää uudesta Hollywood Crushista, Timothée Chalametista

Kun palkintojen näyttelykausi alkaa käynnistyä, kaikkien huulilla on yksi nimi (eikä luultavasti ole sellaista, mitä mieltä olette).

Näiden asioiden näkökulmasta 21-vuotias näyttelijä ja Soita minulle nimesi mukaan Breakout-tähti Timothée Chalamet on räjähtämässä koko Hollywoodin maisemaan. Kun valtava lahjakkuus, johtava mies näyttää ja viehättävä vihreä lähestymistapa alan tapahtumiin, näyttelijä on matkalla tulla Leonardo DiCaprio meidän sukupolvi.

Timothee Chalamet
Kohteliaisuus

Kiehtoi? Et ole yksin:

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta Hollywoodin murskauksesta, Timothée Chalametista.

Hän kasvoi N.Y.C: ssä.

New Yorkin syntyperäinen vieraili Fiorello H. LaGuardian musiikki- ja taideteollisen korkeakoulun ja osallistui N.Y.U: n Gallatin-kouluun yksilöllistymisestä – ennen kuin tiedät, että hänestä tuli elokuvan tähti.

Hän on voittaja – kirjaimellisesti

Chalametin suorituskyky indie-sopeutumisessa Soita minulle nimesi mukaan on yleisesti tunnustettu. Suurimmat palkintokauden pelaajat (kuten Oscars, The Golden Globes) ovat vielä kaukana, tässä pelissä hän on voittanut jokaisesta palkinnosta, johon hänet on nimetty. Siihen kuuluu nyökkäyksiä Palm Springsin kansainvälisestä elokuvajuhlista, New York Film Critics Circle, National Board of Review, Los Angeles Film Critics Association -palkinnot, Hollywood Film Awards, Hamptonsin kansainvälinen elokuvafestivaali ja Gotham Awards.

Jälleen meillä on pitkä matka, mutta monet ovat jo panostaneet Chalametiin ottamaan Oscarin parhaan näyttelijän vuonna 2018.

Hänen hämmästyttävän Gotham Awardsin hyväksyntäpuheensa – joka sisälsi huudot N.Y.C-syntyville Ballerin kaltaisille Cardi B: lle – ei ole leikkausta kaupalliseen, jos Timothée ansaitsee Akatemian korkeimman kunnian.

Hän NIIN SÖPÖ

OK, luultavasti ei tarvinnut lukea tätä, että tulet selville, mutta nauttikaa näistä käsin valituista valokuvista.

Timothee armie hammer embed
Sylvain Gaboury / Patrick McMullan Getty Imagesin kautta
Timothee embed
Rune Hellestad- Corbis / Corbis Getty Imagesin kautta
Timothee embed 2
Neilson Barnard / Getty Images

Hän on pääosassa Selena Gomezin rinnalla Woody Allenin tulevassa elokuvassa, Rainy Day New Yorkissa

Ja se ei ole kaikki, mitä hän tekee Selenan rinnalla …

Timothee Chalamet, Selena Gomez
Pierre Suu / GC Kuvat

Ja hän sitoutui lahjoittamaan palkkansa elokuvasta aikakauteen

“Minulta on kysytty muutamissa äskettäin haastatteluissa siitä, että olen päättänyt työskennellä elokuvan kanssa Woody Allenin kanssa viime kesänä”, hän selitti pitemmällä Instagram-postilla. “En pysty vastaamaan kysymykseen suoraan sopimusvelvoitteiden vuoksi.”

“Mutta mitä voin sanoa, tämä on: en halua hyötyä elokuvastani tekemästäni työstä ja sen vuoksi aion lahjoittaa koko palkan kolmelle hyväntekeväisyysjärjestölle: TIME’S UP, LGBT Center New Yorkissa, ja RAINN “, hän jatkoi.” Haluan olla kelvollinen seisomaan olkapää olkapäähän rohkeilla taiteilijoilla, jotka taistelevat kaikkien ihmisten kohdeltaessa kunnioitusta ja arvokkuutta, jota he ansaitsevat. “

Hänen nimensä on perinteisesti lausunut Tim-o-tay-mutta älä soita häntä

Timothée haluaisi, että soitat hänelle hänen nimensä amerikkalaiselle lähetykselle. Mukaan Newsweek, hänen ystävänsä kutsuvat häntä Timmyksi.

Hän on sujuvasti ranskaksi

Hän oppi myös italialaista roolistaan Soita minulle nimesi mukaan.

Hän on myös Greta Gerwig’sissa Lady Bird– ja hänen hahmonsa on f-poika, mutta olemme vielä siinä

Nainen Bird
Kohteliaisuus

Hän käytti Madonna tytär, Lourdes Leon

Timothee Chalamet, Lourdes Leon
Alo Ceballos / GC-kuvat; SMXRF / Star Max / GC -kuvia

Vaikka yksityiskohtia on sumea, Timothée vahvisti, että hän ja Lourdes olivat päivättyinä jossain vaiheessa Laguardia Highin ajan. Tämän haastattelun perusteella hän on edelleen ihastuttavan hämmästynyt keskustelemalla hänen henkilökohtaisesta elämästään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 27

map